O vítězi rozhodnou čtyři nejlepší výsledky z odehraných turnajů v daném období. Před námi je 16 turnajů a začínáme hned toto úterý 16.6.v Mstěticích (PŘIHLÁŠKA). A pokračujeme v sobotu 20.6. v Lázních Bohdaneč (PŘIHLÁŠKA).

 Hlavní cena Letní části: Zájezd na Španělské pořeží Costa del Sol do čtyřhvězdičkového hotelu La Cala s pěti greenfee.

Hotelový resort La Cala leží v golfovém údolí Mijas asi 30 minut jízdy od mezinárodního letiště v Malaze a 20 minut od Marbelly a Puerto Banus. Tento 4* luxusní hotel obklopují menší návrší. Byl vybudován po vzoru typické andaluské architektury uprostřed golfových hřišť a lázeňského resortu. Komplex je každou zimu hlavním stanem Švédské golfové federace, což svědčí o velké kvalitě a výborných službách tohoto resortu.
Kromě 3 golfových mistrovských hřišť přímo u hotelu mohou hosté navštívit bazén, venkovní Jacuzzi, dětský bazén, stolní tenis, fotbalové hřiště FIFA parametrů. Součástí hotelu jsou lázně Carcala, které nabízejí nejrůznější zdravotní, lázeňské a relaxační procedury včetně masáží. Hostům je poskytován 24 hodinový pokojový servis.
 
 

 V letním období hlavní cenu, zájazd do Španělska získá hráč vylosovaný ze všech účastníků v tomto období. Losujeme na finále 2.8. v Benátkách. Za každou účast na turnaji HAPPY GOLF tour získáte jeden los v osudí. Tak neváhejte, každou svou účastí zvyšujete šanci odnést si tutu exkluzivní cenu.

 
Datum zveřejnění: 7. 6. 2015