V neděli jsme odehráli již třetí turnaj Letního období a v průběžné tabulce se na čelo dostali hráči, kteří odehráli již dva turnaje. Vévodí jim již tradiční účastník naší tour, Laďa Bajcar, který se rozhodl přestěhovat ze Znojma do Prahy (aby to na golf neměl tak daleko) a v průběhu července si zde otevře svoji novou restauraci!!! O daším vývoji vás budeme informovat a můžete se těšit na výhody, které jako hráči HappyGolf Tour v jeho restauraci budete mít :-) Laďo, děkujeme a fandíme, ať se vše podaří!!

Zmiňovaný nedělní turnaj v Benátkách nad Jizerou vyhrál skvělým výkonem 79 ran Daniel Lyach, který si svým výkonem připsal 39STB a porazil výše zmiňovaného Laďu Bajcara.

Tento víkend nás čeká v neděli oblíbené jihočeské hřiště Mnich.

Následující prodloužený víkend jsme prodloužili i golfově, začínáme v pátek, 6.7. ve Mstěticích, v sobotu, 7.7. hrajeme na Kotlině a v neděli 8.7. poprvé zavítáme na Slapy. A zároveň jsme připravili i nějaké motivační vložené soutěže. Ti z vás, kteří se zůčastní všech třech turnajů v příštím týdnu od nás dostanou jako poděkování láhev Prosecca z vinařství Contarini. Dále hráč, který zahraje nejvyšší součet netto STB z libovolých dvou turnajů tohoto víkendu a hráč, který získá nejvyšší součet brutto STB z libovolných dvou turnajů tohoto víkendu, tak oba získávají zdarma fee na Konopiště.

Na víkend 14. a 15.7. jsme pro vás připravili turnaje na Kunětické hoře a Nové Americe, proto si již teď o víkendu nezapomeňte, ti co máte CDS, zarezervovat hrací místa.

Dále plánujeme na srpen golfový výlet do Německa, vybrali jsme golfový rezort Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee (http://www.radissonblu.com/resort-fleesensee), který nabízí 3 18ti jamkové hřiště, akademii a fantastické wellness & spa. Právě vyjednáváme ty nejlepší podmínky, ale cena za ubytování na 3 noci včetně snídaně, 3 fee, neomezeného vstupu do wellness&spa, parkování by neměla přesáhnout 300 EUR na osobu. Za tyto peníze si užijete luxus, spoustu golfových soutěží a spouuuusty legrace :-) a ještě k tomu vám body uhrané v Německu započítáme jak do Podzimní části, tak i do celkového pořadí. Jednalo by se o srpnový termín. Ti z vás, kdo byste o tento výlet měli zájem prosím napište na david@happygolftour.cz a uveďte počet osob a termín, který by vám nejvíce vyhovoval, dle vašich možností poté vybereme nejlepší možný datum.

Těšíme se na vás
Andrej & David

 
Datum zveřejnění: 27. 6. 2012