O víkendu jsme odehráli druhý turnaj Letního období a tentokráte na rozdíl od Alfrédova bylo opravdu letní počasí. Teplota přes 30 stupňů, jasně modré nebe a lehký vánek. Počasí krom dobré nálady způsobovalo i únavu, proto se k dobrému výsledku propracovali jen ti s dobrou kondicí (proto jsme my dva nehráli :-) ) V kategorii s vyššími hcp se na stupních vítězů objevili pouze pánové a nejlépe si vedl Kamil Charvát, který uhrál 40 STB. Naopak kategorii s nižšími hcp ovládlypouze ženy a nejlepší z nich Míša Kverková dokonce poprvé v kariéře stlačila svůj aktuální hcp pod 10. Turnaj vyhrála s 42 STB a zároveň získala i nejvyšší počet brutto bodů, tudíž byla opravdu nejlepší. Míšo, gratulujeme!!!

Nadcházející víkend nás čeká nedělní turnaj na oblíbeném hřišti v Benátkách nad Jizerou, kde jsou vždy k vidění skvělé výsledky. Na ten další víkend jsme připravili turnaj na krásném hřišti na Mnichu.

V tipovací soutěži na vítěze US Open jsme bohužel nedostali žádný správný tip. Ale připravili jsme pro vás další možnost jak získat volná fee na turnaje HappyGolf Tour 2012. Stačí když si přivedete do flightu na naše turnaje 3 nové hráče, kteří s námi ještě nehráli a automaticky získáváte od nás jako poděkováni volné fee dle výberu na Kotlinu, Malevil či do Mstětic.

Víte co je to Quaich? – Je to kus Skotské historie a od letošního roku bude provázet i naši golfovou tour.Je to cena pro vítěze, putovní pohár, ze kterého si již za pár měsíců vypije whisky ten nejlepší. Ale cesta je ještě dlouhá a zájemců mnoho. Máme za sebou zatím jen třetinu sezóny proto má stále šanci skoro každý.

Jelikož v sobotu, 23.6., nepořádáme žádný turnaj naší série, rádi bychom vás pozvali na golfový maraton, který se uskuteční ve Mstěticích. Každý rok je to skvělá zábava a za skvělé fee 500Kč si můžete zahrát a ještě zlepšit svůj hcp, turnaj je totiž vypsán pouze na zlepšování.

 
Datum zveřejnění: 19. 6. 2012