Ještě než nám vyvrcholilo Jarní období finálem na Mnichu, sešli jsme se v sobotu na Čertově Břemeni na posledním turnaji, kde si bylo možné vylepšit skóre před Jarním finále. Nejlépe si vedl tandem otec a syn Jovanovicovi, kde syn Luka porazil otce Zorana, gratulujeme!!

Jarní období vrcholilo v neděli a již víme, že do Tunisu pojede Karel Pospíchal, který na Mnichu v nepříjemném počasí uhájil náskok před svými pronásledovateli a suveréně za sebou nechal Martina Lamače, Petra Tesaře, Davida Mühlbacha a Laďu Bajcara. Zároveň jeho jméno bude navždy jako první uvedeno na putovní trofeji, kterou do naší série věnovala firma Poháry Bauer. Na dalších místech se pořadí hodně měnilo neboť jsme hráli o dvojnásobný počet netto STB a k tomu připočítávali počet dosažených brutto STB.

Tuto neděli, 10.6., mám začíná Letní období turnajem na Alfrédově, kde hrajeme za skvělé fee 650 Kč a pak následující víkend Mstětice 16.6. a Terasy 17.6. Opět se můžeme těšit na dva měsíce plné golfu, zakončené finálem Letního období tentokráte na Konopišti, kde opět ten nejlepší získá all inclusive zájezd do Tuniska.

V soutěži o Křišťálového ptáka se v čele osamostatnil Petr Tesař, který již zahrál 8 birdie a na druhém místě je Jirka Pešl se 6 birdie, který ale odehrál pouze dva turnaje.

 
Datum zveřejnění: 6. 6. 2012