Máme za sebou poslední kompletní víkend Jarního období a už nás čekají jen dva turnaje a je tu dlouho očekávané Jarní finále na Mnichu, kde budeme hrát o zájezd do Tunisu (4 noci all inclusive, letecky a fee v nedalekem 36 jamkovém rezortu), poukázky na nákup golfového zboží, volná fee, lekce u golfového trenéra a spoustu dalších cen v celkové hodnotě přes 70 tisíc Kč.

V sobotu v Benátkách byly vidět samé kvalitní výsledky, které zamíchali celkovým pořadím i pořadím v Jarním období. Nejlépe si vedli Jan Matějka, který zahrál skvělých 44 bodů a v druhé kategorii nedal nikomu žádnou šanci Lukáš Kantor, který zahrál až neuvěřitelných 67 bodů a pokud bude takto pokračovat, je jen otázkou času, kdy se dostane do TOP 10 a začne prohánět všechny favority.

V neděli na Terasách čekalo výborně připravené hřiště, které prověřilo kvality všech zůčastněných. Na tomto hřišti se těžko hrají nějaká vyjímečná čísla a proto 40 STB Filipa Milichovského je jistě skvělý výkon.

Ve čtvrtek se všichni ti, kteři chtějí ještě vylepšit svůj výsledek a tím i zlepšit šance na zisk některé z cen Jarního období, sejdou v Mladé Boleslavi, stále se můžete přihlásit. Na tomto hřišti je dobrý výsledek téměř jistotou, proto jsou již všichni favoriti přihlášeni, aby neponechali nic náhodě.

V sobotu pak sehrajeme poslední turnaj Jarní části na Čertově Břemeni. Poslední šanci budou mít zejména hráčí, kteří mají zatím jen 3 výsledky a mohou ještě promluvit do celkového pořadí a to hlavně Petr Nižeradze a Lukáš Kounovský. Začínáme tradičně až po obědě, proto je to ideální námět na víkendovou vyjížďku Čertovo Břemeno, přespání v Nové Bystřici a v neděli ráno Finále.

A v neděli vypukne již zmiňovaná závěrečná bitva. Hráči na 1. až 12. místě půjdou v posledních flightech v opačném pořadí, tak jak je zvykem na turnajích PGA a tak mohou sledovat každou ránu svého soupeře. Rozdíly jsou tak malé, že bude opravdu rozhodovat každá rána (obzvláště když každá rána díky bonifikaci znamená 3 body!! Tudíž ani rozdíl 20 bodů a více nebude nepřekonatelný) a bude to velká zkouška nervů našich leaderů J myslím, že i většina těch, kteří budou mít již dohráno bude posledních pár jamek doprovázet poslední flight, přejeme pevné nervy. Po hře na vás bude čekat večeře a vyhlášení cen Jarního období i samotného turnaje. Kdo se stane držitelem putovního poháru a jeho jméno bude první, které bude připevněno na podstavci??? Odpověď se dozvíme už za 5 dní...

Abychom ale nezapomněli, hned po Mnichu začínáme Letní období a to turnajem na Alfrédově 10.6. a pak následující víkend Mstětice 16.6. a opět Terasy 17.6.

 
Datum zveřejnění: 28. 5. 2012