V sobotu na Malevilu nás přivítalo krásné počasí a zároveň také očekávání blížícího se semifinále hokejového MS. Na nekterých fotkách v galerii uvidíte i tipy na výsledek. Bohužel správně si tipnul jen Andrej J Nejlepší golfový výsledek do klubovny přinesli Hubert Schindelarz a Luboš Petržela, který zahrál skvělých 56STB.

Neděle a hřiště s rodinnou atmosférou na Ještědu. Nejlépe se s hřištěm vypořádali Vláďa Wünsch, Bohuslav Čepelík a Honza Havlík, kteří shodně získali 39 STB. Zatím nejblíže zájezdu so Skotska za Hole in One byl Karel Pospíchal, zde je důkaz. Bohužel kousek chyběl, takže stále je Skotsko ve hře.

Nejbližší šanci zlepšit své průběžné pořadí budete mít v sobotu v Benátkách nad Jizerou a v neděli na Terasách v Ústí nad Labem. Hráčí CDS mají teď ve středu „tréninkové kolo“, tak budou jistě dobře připraveni.

Na přání některých z vás jsme připravili náš první nevíkendový turnaj a to ve čtvrtek 31.5. v Mladé Boleslavi, ideální hřiště na vylepšení vašeho HCP a také postavení v žebříčku. Začínáme ve 13.00 hodin, ideální důvod si zkrátit pracovní den. Upozorňujeme všechny členy CDS, že místa se rezervují tuto středu po 22. hodině.

Nezadržitelně se blíží Jarní finále na Mnichu, zbývají tedy odehrát už jen 4 turnaje, ale stále je naděje i pro ty z vás, kteří jste odehráli jen jeden turnaj se podívat na golf do Tunisu. Hrajeme o letecký zájezd do Tunisu na 4 noci do hotelu RiuBellevue Park s programem all inclusive, včetně 2 fee v 36 jamkovém golfovém rezortu El Cantanoui. Nejenom vítěz si odnese cenu, ale odměníme i hráče na 2.- 5. místě. Hrajeme o ceny v celkové hodnotě 70,000Kč.

Pro všechny naše hráče jsou již připraveny 15% slevové kartičky do sítě obchodů GolfProfi. Stačí jen přijít do kterékoliv prodejny a můžete využívat slevy v největší síti golfových obchodů v ČR. Seznam obchodů.

 
Datum zveřejnění: 22. 5. 2012