Po odehraných turajích ve Mstěticích a na Kunětické hoře se nám promíchaly pozice na čele celkového pořadí, kde si vedení vzal zpět Petr Tesař. Jeho manželka Lenka se také propracovala do TOP 10 a tím vytlačila tento týden absentující rodinu Kociánových. Čelo Jarního pořadí je stále vyrovnané. Do konce Jarního období zbývá stále ještě odehrát 5 turnajů, tudíž i hráči, kteří odehráli zatím pouze jeden turnaj mají stále šanci na zisk hlavní ceny a to, leteckého zájezdu do Tunisu na 4 noci do hotelu RiuBellevue Park s programem all inclusive, včetně 2 fee na hřišti v 36 jamkovém golfovém rezortu El Cantanoui.

Nejbližší příležitost budete mít tento víkend v sobotu na Malevilu a v neděli na Ještědu. Na obou turnajích je zvýhodněné turnajové fee pouze 600Kč. Máme k dispozici ještě posledních 5 fee na Malevil za 400Kč (které jsme nakoupili od našeho partnera Golfcourses.cz), ti z vás kdo o ně má zájem, dejte nám vědět odpovědí na tento email.

Následující víkend hrajeme v sobotu, 26.5. v Benátkách nad Jizerou a v neděli, 27.5. na Terasách v Ústí nad Labem.

Máme pro vás odměnu za věrnost, které si ceníme nejen u našich partnerek Ti z vás, kteří si předplatí 10 startových na naše turnaje odměníme volným green fee do jediného „Royal“ golfového klubu v Čechách, Mariánských lázní v hodnotě 1.700Kč. Tento voucher můžete využít jak na našem jediném turnaji, který tam plánujeme 19.8. nebo i kdykoliv jindy. Nabídka platí pouze pro 10 nejrychlejších.

 
Datum zveřejnění: 14. 5. 2012