Uplynulý víkend jsme zavítali na malebná hřiště do jižních Čech a odehráli dva turnaje.

V sobotu na Mnichu se nejvíce dařilo extra fajn chlapíkovi ze Znojma, který nepokazí žádnou legraci, Láďovi Bajcarovi, který zahrál hezkých 39 STB. V neděli na Čertově břemeni se nejlépe s nástrahami hřiště vypořádal místní hráč Michal Rozšafný a přinesl krásných 43 STB. (Také proto že Láďa noc předtím důkladně slavil vitězství džusem takže neměl sobotní formu :-) a nepřinesl avizovaných 40 STB). Na turnaji panovala skvělá atmosféra a skvělé golfové počasí. Všichni se drželi našich pokynů že není důležitý výsledek, ale hlavně to aby se hráčí hrou výborně bavili (jak jinak se dá vysvětlit Davidových 29 a Andrejových 25 STB :-) - výsměšné maily prosím posílejte v odpovědi na tento email). Za zmínku ještě stojí 3 birdie, které zahrál Jirka Pešl z Mnichu a tím se vyrovnal v čele soutěže o křišťálového ptáka Petrovi Tesařovi. Blahopřejeme těm který o víkendu na rozdíl od nás skutečně hráli golf :-).

V celkovém pořadí se na první příčku dostal Martin Lamač, (který měl na čerťáku 5členný team podporovatelů J), pronásledovaný dvojici Petr Tesař a David Mühlbach. Uvidíme co s pořadím udělá následujicí víkend, kdy hrajeme ve Mstěticích (v sobotu 5.5.) a tato kompletní trojice bude přítomna. Přihlásit se do Mstětic se můžete zde.

Následující víkend na hráče HappyGolf Tour čeká náročné hřiště na Kunětické hoře. Turnaj se bude konat jen pár dní po turnaji Czech PGA, což je zárukou toho, že bude fantasticky připravené. Přihlásit se můžete zde.

Na víkend 19. a 20. května jsme pro vás připravili turnaje na Malevilu (19.5.) a Ještědu (20.5.). Pro ty z vás, kteří by si chtěli udělat hezký výlet a zúčastnit se obou turnajů máme opět malou odměnu a tou je volné green fee na některý z našich turnajů na Kotlině. Pokud budete mít zájem o společné ubytování, dejte nám vědět odpovědí na tento mail, a my se pokusíme domluvit ubytování v některém z místních penzionů.

Rádi bychom vám představili ještě jednu novinku a tou je TÝMOVÁ SOUTĚŽ Jedná se o soutěž dvou až čtyř členných týmů. Do týmové soutěže se tými mohou přihlásit kdykoliv v průběhu tour. Hodnocení je stejné jako v případě jednotlivců, pouze s tím rozdílem, že z každého turnaje (základní, malé finále i finale) se do hodnocení započítává průměr dvou nejlepších výsledků týmu. Tudíž tím, že se budete turnajů účastnit ve větším počtu vám dává větší šanci započíst lepší výsledky.

Do celkového hodnocení týmů se samozřejmě započítávájí i veškeré speciální body, tak jako v soutěži jednotlivců. Body za účast na 7. turnaji se počítají jako aritmetický průměr součtu všech účastí členů týmu (zaokrouhlený na celé číslo) a každá 7. účast je odměněna 10 body. Pro získání speciálních bodů za rezorty stačí účast v daném rezortu pouze jednoho člena týmu. Body za umístění na stupních se sčítají. Nárok na 40 speciálních bodů za registraci k odběru HappyGolf Tour news má tým pouze v případě zaregistrování všech členů týmu.

Po skončení finálového turnaje budou odměněni všichni hráči prvních tří týmů pořadí, bez ohledu na počet účastí, věcnými cenami a poháry.

Stále jsme pouze v polovině Jarního období a do malého finále na Mnichu zbývá ještě 7 turnajů, tudíž pro všechny ještě spousta možností uhrát 4 výsledky a poprat se o hlavní cenu jara a tou je golfový zájezd do Tunisu.

 
Datum zveřejnění: 1. 5. 2012