Máme za sebou další golfový víkend, tentokráte s hezkým golfovým počasím. V sobotu jsme odehráli turnaj na Darovanském dvoře. S nástrahami Jezírek a Svaté Anny se nejlépe vypořádal Honza Pavlíček, který si ze hřiště přinesl hezkých 39 STB. V neděli jsme hráli na hřišti v Terezíně a tam kralovali Emil Langer s úžasnými 47 STB a Honza Franek, který uhrál 36 STB. Všem gratulujeme!!!

V průběžném celkovém pořadí si první místo pro sebe získal Petr Tesař pronásledovaný klanem Kociánových :-) Petr tedy může oblékat na našich turnajích žluté tričko a ostaní zároveň prosíme aby se této barvě vyhnuli :-)

Stejné pořadí je samozřejmě i v tabulce Jarního období do kterého se započítávají turnaje odehrané do 2. června a vyvrcholí Jarním Finále na Mnichu 3.6. Na nejlepšího čeká zahraniční golfový zájezd.

Nejbližší možnost utkat se o tuto cenu budete mít tento víkend, a to v sobotu 28.4. na krásném hřišti na Mnichu při teplotě kolem 25C (objednáno, potvrzeno) a v neděli 29.4. na Čertově břemeni. Na tomto malebném hřišti máte šanci s námi hrát za 690Kč...těžko vymyslíte lepší program na víkend. Samozřejmě krom návštěvy tchýně :-) A aby to nebylo všechno, každý kdo se zúčastní těchto dvou turnajů, získá od nás volné green fee na náš turnaj 5. května ve Mstěticích!!!

Pokud budete chtít v okolí přespat můžete využít například hotel Monínec http://www.moninec.cz/leto/?i=71/skiapartmany nebo penzion „U Bizona“ http://www.opbcunkov.cz/penzion.html

O dalším víkendu bude na pořadu již zmiňovaný turnaj ve Mstěticích (5.5.) a ten další špičkové hřiště na Kunětické hoře (13.5.), kde se jen necelý týden (6.5.-9.5.) před naším turnajem bude hrát Czech PGA, proto neváhejte a přijďte si vyzkoušet podmínky připravené pro naše nejlepší PROs!!

V soutěži o „Křišťálového ptáka“ vede stále Petr Tesař, opět tedy máte další šance ho o jeho „trofej“ připravit :-) rozdíly jsou opravdu minimální....

Stále nikdo nezahrál svoji životní ránu, tudíž je pořád ve hře all inclusive zájezd do Skotska s letenkami, ubytováním, golfem, řidičem a dalšími lákadly za Hole in One na kterémkoliv turnaji Happy Golf Tour na kterékoliv jamce.

Těšíme se na vás

 
Datum zveřejnění: 25. 4. 2012