S Alicí Kubičkovou jste se mohli setkat na více turnajích HAPPY GOLF tour.  Mnoho golfistů na ni vzpomíná díky turnaji na Kotlině, kde neúnavně jezdila na buggy a nabízela něco dobrého na zahřátí z jejího rodného Zlínska. Mnozí by určitě neřekli, že tato usměvavá mladá žena může být úspěšnou partnerkou prestižní právní kanceláře. Alice navíc byla nedávno nominovaná na Ženu regionu pro své charitativní aktivity, a jelikož přes zimu pilně trénovala, v roce 2015 ji uvidíte na golfových hřištích mnohem častěji. Využili jsme proto tuto příležitost a ještě před sezónou Alici vyzpovídali.

Dobrý den, Alice, proč jste se rozhodla podpořit zrovna HAPPY GOLF?
Dobrý den, zcela upřímně musím říct, že to nebyl primární úmysl. O projektu Happy Golf pomáhá dětem, se jako o nově vznikajícím projektu zmínil jeden z našich dlouholetých klientů. Spojení „hry bohatých“ a možnost pomáhat dětem mi přišla zajímavá. Když jsem byla poprvé na turnaji a viděla děti z dětského domova, jak s rozzářenýma očima trénují, bylo rozhodnuto.

V čem Vám přijde myšlenka HAPPY GOLF tour zajímavá?
Líbí se mi propojování byznysu a pomoci dětem při neformálních golfových akcích různých společností. Rovněž se mi líbí, že Happy Golf každý rok volí jinou nadaci nebo spojení s jiným subjektem tak, aby podpora byla co nejširší, ale současně cílená na děti, které potřebují pomoc.

Jak dlouho HAPPY GOLF tour podporujete?
Téměř od doby jeho vzniku a hodlám v tom tomto úsilí vydržet, co nejdéle. V současné době HAPPY GOLF pomohl již mnoha a mnoha dětem, ale pevně věřím tomu, že toto číslo poroste každým rokem. Na projektu pracuje spoustu nadšených a schopných lidí, takže se to jistě povede.

Na co nejraději ve spojení s HAPPY GOLF vzpomínáte?
To jsem na sebe prozradila vlastně hned v úvodu. Na ty rozzářené dětské oči prostě nikdy nezapomenu a moc si přeji, abych takovéto úsměvy mohla vídat, co nejčastěji.

Alice jak jste na tom s golfem vy?
Pro pracovní vytěžení to není žádná sláva. Jsem již poslední v rodině, která nehraje, jelikož mamka i sestra začali s golfem už dříve. S golfem koketuji dlouho, ale nikdy jsem neudělala finální krok v podobě zelené karty. Ale tuto zimu jsem pilně trénovala s Lukášem Kounovským a na jaře se do toho pustím naplno. Už se těším, jak to ségře do konce roku natřu :-)

Kdo je Alice Kubíčková?
Alice Kubíčková je managing partner advokátní kanceláře LP Legal. Mezi její záliby patří golf, cizí jazyky a cestování. Aktuálně ji můžete podpořit v anketě Žena regionu 2015, kam byla nominovaná za své pro bono aktivity. Hlasovat pro ni můžete ZDE.

 
Datum zveřejnění: 16. 2. 2015