Nový golfový rok 2015 bude plný změn, které Vám, golfistům, přinesou množství výhod. První z nich je nejenom nová doména www.happygolf.cz, ale i zcela nová stránka, která zvýší komfort a přehlednost jednotlivých informací jak pro stávající, tak i nové hráče.

Nově na stránce naleznete sekci NEWS, kde si budete moci přečíst o novinkách ze světa golfu, rady od profesionálních trenérů, pravidla i novinky z HAPPY GOLF tour. Součástí této sekce je i Diskusní Fórum, kde můžete vyjádřit svůj názor, nebo se zeptat a požádat o radu.

Tradiční součásti jako výhodný golfshop a karta HAPPY GOLF jsou přepracovány pro maximální využití všech výhod a jednoduchou navigaci v rámci těchto sekcí.

Tradiční sekce TOUR zaznamenává mnoho vylepšení v detailech jednotlivých turnajů a další změny jsou ještě v procesu implementace, o níž Vás budeme informovat.

Sekce TRAVEL souvisí s oblíbenými víkendovými a zahraničními zájezdy hráčů HAPPY GOLF tour. Touto formou se o nich dozvíte s předstihem a můžete si Váš výlet včas naplánovat a získat výhodnější cenu.

Mnoho součástí se bude implementovat postupně (například se můžete těšit i na propojení se sociálními sítěmi od začátku dubna). Budeme velice rádi za jakékoliv Vaše postřehy, návrhy i upozornění na případné chyby.

Tým HAPPY GOLF

 
Datum zveřejnění: 2. 2. 2015