Dne 9. 4. odstartoval 3. ročník HAPPY GOLF tour s výhrami za více než 1 500 000 Kč. Stejně jako v loňském roce je tour rozdělena na tři období jaro, léto a podzim. V každém obdo bí se hraje o all inclusive zájezd do Španělska, hlavní výhra je pak all inclusive zájezd pro dvě osoby na Mauricius. V letošním roce byla tour rozšířena o Mstětickou minisérii, kde o vítězi zá jezdu do Skotska rozhodnou čtyři nejlepší odehrané výsledky a finále.

V neděli 18. 5. 2014 připravila HAPPY GOLF tour v golfovém areálu Lázní Bohdaneč golfovou akademii pro děti z Dětského domova v Nové Vsi u Chrudimi. Děti měly přijet kolem 11. hodiny, ale celé natěšené a nedočkavé se objevily už o půl ho diny dříve. Zvědavě se rozhlížely po golfovém hřišti a vyzvídaly, jak se to vlastně hraje. Když začala výuka s trenérkou, všechny překvapilo, kolik existuje možností, jak uchopit golfovou hůl. Ale jak je to správně? Po spoustě úprav rozložení neposedných rukou se to ale nakonec všem povedlo. Míčky dětem nejprve neposlušně odskakovaly pouze pár desítek centimetrů od holí, ale mladí gol.sté a gol.stky se nevzdávali, odpálených míčků přibývalo a po usilovném tréninku se některým z nich podařilo poslat míček i za hranici 50 metrů.

Výuky dalšího golfového úderu se poté zhostil už přímo An drej z HAPPY GOLF. Děti se pod jeho odborným a zároveň i zábavným vedením učily pu.ování. V závěru ještě proběhla diskuse na téma historie a pravidla golfu a děti měly možnost se ptát na všechno, co je zajímá nejen o golfu. I když počasí ne bylo úplně ideální, nakonec nepršelo a všichni měli možnost si užít krásný den na golfu a hlavně si vyzkoušet sport, který do té doby znaly pouze z televize. Jménem dětí a organizace DEJME DĚTEM ŠANCI, o. p. s., děkujeme HAPPY GOLF tour za organizaci této golfové akademie.

 
Datum zveřejnění: 11. 6. 2014