Ráno jemná mlha, magický pohled na ranní hřiště, 10 stupňů Celzia a 37 dvojic nastoupených na rozlučku se sezónou ... tím se začal poslední turnaj letošního roku.

Tím, že všichni hráči hráli z červených odpališť, hřiště celkem ubíralo rány hlavně chlapům. I taky byly výsledky velice vyrovnané. Druhé a čtvrnácté místo dělily pouze 4 rány, o pořadí tak rozhodovaly čtvrtiny ran. Detailní výsledky najdete tady. Úplnou fotogalerii turnaje tady.

K bohatosti tomboly přispělo i to, že se jednalo o poslední turnaj - jelikož už nezbývají žádné turnaje do konce roku, nevyzvednuté výhry se tak hned rozlosovali hned v rámci tomboly.

Jak je zvykom, prvního a posledního turnaje sezóny se jako hráč účastní i promotér Andrej. Dnes skončili spolu s Martinou na 9. místě. Andrej si bude moct svoje skóre upravit již na prvním otevíracím "narozeninovém" turnaji roku 2017, který bude v sobotu 8. 4. 2017. 

Sezóna 2016 nám skončila. Sezóna 2017 je již připravena a její kalendář najdete hned na úvodní stránce webu, resp. na www.happygolf.cz/turnaje.

 

 
Datum zveřejnění: 1. 11. 2016