V neděli byla Ypsilonka svědkem tuhého boje o první místa v letošní podzimní tour. Místa se na poslední chvíli i trochu překvapivě proházeli a do první pětky se dostaly 2 nové jména, které se zatím v žádném z předchozím období nezjevily.

S rekordním počtem bodů 547 za podzimní tour (což je nejvyšší číslo za veškeré toury všech dosavadních ročníků) jednoznačně zvítězil Libor Staněk. Svým skvělým výsledkem 74 ran (ano, přesně tak, pouze +2 na Ypsilonce), s 38 stablefordovými body a vítězstvím v kategorii Best Brutto tak zmařil veškeré pochybnosti o tom, kdo má podzimní tour kralovat.
Na 2. a 3. místo se probojovaly úplně nové jména – druhý skončil Lukáš Ješátko a na třetí místo se poprvé do top5 dostala žena. Martina Jančoková těsně pouze o 4 body (takže o 1 dnešní ránu) porazila čtvrtého Martina Grňu a na 5. místě tak zanechali Dana Špačka.

Vítězové si odnesli tašky plné hodnotných dárků – vouchery od Golf House a ProQuip, míčky, deštník, sportovní láhev a pak se podělili o dárkové balení whisky, nejvyšší typ pojištěnjí od Golf Plan, golfový bag, víkedový balíček turnajových fee s ubytováním a předplatné časopisu ForGolf.

O letošní jamkovce se rozhodlo taky dnes na Ypsilonce a to duelem mezi Vaškem Jirounkem a Miroslavem Kaplánem. Vítězovi Vaškovi Jirounkovi slouží ke cti kromě vítězství i to, že celou svou finanční výhru 3000 Kč věnoval dětskému domovu na Praze 9.

Vítězům blahopřejeme! A v průběhu oslav nezapomeňte doladit poslední případné nedostatky Vaší formy, celoroční finále je již za rohem :-)

Kompletní výsledky i víc fotek z dnešního příjemného dne najdete tady. 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 2. 10. 2016