Každý golfista ví o kvalitě hřiště při Rudné. Ostatně v posledních letech bylo hostitelem nejenom Ladies European Tour, ale i nejvyššího mužského profesionálního turnaje v Evropě. Tyto kvality ocenili i hráči HAPPY GOLF tour během turnaje 16.9.2014. Perfektní počasí, skvělé hriště s nadstandardním zázemím všichni hráči ocenili.

Ale to nebylo všechno, protože se projevila i štědrost Albatrossu. Tento resort jménem svého manažera pana Stanislava Lisnera se inspiroval HAPPY GOLFem a přispěl částkou z vybraných greenfee. Tento příspěvek posloužil k zakoupení multimediálního notebooku v hodnotě 7 850 Kč, který poputuje k Jirkovi z dětského domovu Frýdek Místek.

Jirka je žákem střední školy dopravní, na které studuje obor provoz a ekonomika dopravy s maturitou. Je velmi cílevědomý a plní postupně vše, co si vytyčil. Má představu o svém budoucím životě - chce studovat vysokou školu nebo být policistou. Je soutěživý, hraje fotbal a basketbal a na nový notebook se už moc těší.

Děkujeme velmi za pomoc Albatrossu i manažerovi panu Lisnerovi. Jirkovi rovněž přejeme, aby si užil darovaný notebook a splnil se mu sen být policistou (Na druhé straně doufáme, že nebude rozdávat mnoho pokut golfistům nestíhajícím jich teetimy ;))

 
Datum zveřejnění: 19. 9. 2014