Jak je již zvykem každým rokem, na finále HAPPY GOLF si hráči přijdou na výhry v hodnotě několik set tisíc. Na letošním finale 8. října v Mladé Boleslavi se hraje o ceny za 350 tis Kč. Jednou z těch nejzajímavějších je VIP balík pro 2 osoby na fotbalový zápas FC Barcelona - RCD Espanyol 18. 12. 2016 v stadionu Nou Camp v Barceloně. A jelikož se losuje, má šanci skutečně hodně hráčů... Všichni hráči mají v osudí 1 lístek za každé letošní birdie a 10 lístků za eagle.

Můžete tak vyhrát i s jediným birdiem, ale proč nepomoci štěstěně a nezahrát jich ještě pár na zbylých 6 turnajích do finále...

Legendární stadion Nou Camp v Barceloně je největší fotbalovy stadion v Evropě s kapacitou 100 tis. sedadel.
VIP vstupenky obsahuje:

  • vypolstrovaná sedadla v nulté řadě ve 2. patře na krátké straně
  • catering podávaný před zápasem, o poločase a po zápase (studený a teplý snack, sladké, nápoje (víno, pivo, šampaňské, voda, nealko nápoje)
  • vstup do VIP lounge vybavený pohodlnými pohovkami k sezení a TV obrazovky s přímým přenosem zápasu

Cenu věnuje Sport Actions & Travel (sportactions.cz), která již osmým rokem hýčká sportovní fanoušky speciálními a nezapomenutelnými zážitky. Letos jsou to například VIP vstupenky na EURO 2016 do Francie, Finále Ligy Mistrů v Miláněm nebo Finále Evropské Ligy v Basileji. Pro hokejové nadšence jsou to nejzajímavější hokejové zápasy v pražské O2 aréně v rámci obnovené Champions Hockey League a Extraligy ledního hokeje s luxusním cateringem a pro tenisové fanoušky jsou každoročně připraveny pobyty na všech 4 grandslamech (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon i US Open).

 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 7. 9. 2016