Uvědomíme-li si, že červená krvinka obsahuje 91% vody, a její úkoly jsou transport kyslíku z plic ke tkáním a orgánům, sběr CO2 z tkání a jeho přenos do plic, rozvoz živin z trávicí soustavy ke tkáním, sběr odpadních látek metabolismu a jejich transport do ledvin, rozvoz hormonů, vitamínů a dalších důležitých látek, obrana před cizorodými organismy a látkami (imunitní funkce), tak by voda, kterou konzumujeme neměla být kontaminovaná!

Jaké jsou důsledky dlouhodobé konzumace tvrdé a kontaminované vody? Tělo postupně chátrá, rychleji stárne, začne se snižovat jeho imunitní systém a časem nastupují "civilizační" onemocnění. A čím déle to trvá, tím mohou být onemocnění závažnější. A to ještě nemluvíme o toxicitě těchto látek. Proto vědci v NASA (USA) již dávno vymysleli způsob filtrování vody pomocí nano-technologie, která je založena na filtraci vody přes velmi malinké póry tenkovrstvých kompozitních membrán. Póry odstraní takové mikro-částečky, jejichž velikost není ani 1 nanometr, čímž zajistí průchod jen velmi malým čistým molekulám vody nebo-li H2O.

Partner Happygolftour FRESHWATER.CZ, výhradní dovozce a distributor moderních technologií na úpravu pitné vody, který nás vybavil zdravotně nezávadnými Tritanovými lahvemi, takto jednoduše odstraní z vody škodlivé anorganické látky jako např. zbytky antibiotik a antikoncepce, těžké kovy (azbest, olovo, rtuť, chrom, kadmium, měď, baryum), sodík, anorganický vápník, fluoridy, dusitany, dusičnany, cysty, bakterie a viry, antibiotika, anabolika, antikoncepci apod. Vše výše zmíněné, při dlouhodobé konzumaci vážně poškozuje lidské zdraví.

Bohužel žijeme v době jedové. Díky moderním a cenově dostupným technologiím máme možnost zajistit si kvalitní pitnou vodu bez nutnosti kupování PET lahví a barelů. Získáme tím finanční úsporu, komfort a hlavně klid v duši, že víme co pije celá naše rodina. Neváhejte se obrátit na specialisty v oboru, kteří Vám poradí s výběrem vhodné technologie pro Vaši domácnost nebo firmu.

Lepší výkon na hřišti a dobrá nálada je už jen taková třešnička na dortu.... Přejeme Vám spoustu energie a těšíme se na HAPPY golfovou sezónu!

Odkazy:

Kuchyňské úpravny do linky:
www.freshwater.cz/ro-membranova-filtrace-hm9-4ro-montaz
Bezbarelové výdejníky pitné vody s filtrací pro firmy:
www.vodaprofirmy.cz
Zdravé láhve na pitnou vodu:
www.eco-lahev.cz

 
Datum zveřejnění: 15. 8. 2016