Na každem turnaji v roce 2016 bude bohatšícatering. Kromě toho,že zůstává vše, na co jsou hráči zvyklí z minulosti, přidávamei nové věci. Dobrůtky pro Vás připravujeme s šefkuchářem Tomášem Lorenčukem, Merhautovým pekařstvím a odbornými konzultanty.

Na startu Vás čekají tradičně oblíbené koláčky a dobrůtky z Merhautova pekařství, ovoce, neomezená voda a nealko nápoje. Nově přibudou i bagety a sendviče v široké škále příchutí.

V půlce hry po 9. jamce na hráče čeká zastávkazpestřená domácími pomazánkami, ochutnávkami a dalším nealko i alko občerstvením. Po hře je na téměr všech turnajích připraveno obědové menu s výběrem jídel při registraci. Nově by měla být vždy možnost zvolit si jedno lehčí fitness jídlo.

Kategorie turnajů PREMIUM (7x v roce) přinese ještě bohatší občerstvení. Hráči začínají snídaní v ceně startovného, pokračují celodenním cateringem a různými gurmánskými ochutnávkami.

Na většině akcií se hráči setkají s degustací kanárskych rumů a koktejlů AGUERE, které můžou vyhrát v soutěži Nearest to the pin na všech jamkách Par 3.

Ve fotogalerií naleznete ukázku novinek, které jsme pro Vás poctivě otestovali. :)

Dobrou chuť a hlavně skvělou zábavu...

 
Datum zveřejnění: 23. 3. 2016