4.10. se sešlo 84 hráčů, aby cannonem odstartovali svou poslední hru, která v letošním roce mohla ovlivnit umístění v celkovém pořadí. Po bohaté snídani se hráči za krásného počasí rozešli na svá odpaliště a začal boj.

To ještě nikdo z nich netušil, že po návratu do club hausu na ně bude čekat sklenka šampaňského. Na jamce číslo: 12 totiž zahrál svou životní ránu pravidelný hráč Karel Pospíchal. A tak za HIO nejen že získal elektrický vozík, ale i výhru, která je na této jamce vypsána – rok Pilsner Urquell zdarma.

Vyhlášení prvních 15 hráčů bylo stejně jako v loňském roce obohaceno o finálový rozstřel a opět stejně jako loni vyhrál Martin Grňa. Na putovní MORRIS TROPHY pak, ale bude uvedeno jméno pouze prvního, a to vítěze celoroční soutěže, který si odnesl hlavní výhru golfový zájezd pro dvě osoby na Mauricius. Tím to šťastlivcem je Jaroslav Greiner. Hráč, který neodehrál zdaleka tolik kol jako ostatní, ale stabilním výkonem potvrdil, že patří na první místo.

Po bohatém obědě a vyhlášení výsledků následovala bohatá tombola a vyhlášení vítěze BIRDIE SOUTĚŽE, jímž se s největším počtem bodů stal Karel Pospíchal.

Cenu za největší přínos ASTERA ACHIEVEMENT TROPHY si v letošním roce z rukou loni oceněné Kamily Brandejsové převzal nejžádanější a nejpohodovější hráč Marek Schnierer.

Největším překvapením pak na závěr byla dražba, kterou vyvolal Martin Sklenář a dražil svou výhru rok elektřiny zdarma od 3E. Výtěžek 38 000 Kč, který zaokrouhlil na 40 000 Kč, pak věnoval nadaci Dejme Dětem Šanci.

Všem výhercům i hráčům gratulujeme a věříme, že si stejně jako letošní rok užijí i sérii 2015 podle hesla DONT WORRY, PLAY HAPPY ...

 
Datum zveřejnění: 4. 10. 2014