V loňské sezoně jste hrál pravidelně HAPPY GOLF tour, jaké to pro Vás bylo pravidelně dojíždět, přece jen jste z Jižních Čech a ve vašem okolí se turnaje v podstatě nehrály? Mám rád když je golf různorodý, rád poznávám nová hřiště, tak jem se rozhodl objet jich co nejvíce.

Když takto poznáváte různá hřiště co si myslíte o těch českých? Je to různé. Jsou hřiště, kde v podstatě nevědí co golf vlastně je a pak jsou hřiště opravdu na světové úrovni, třeba Albatros, Mladá Boleslav a podobně.

Loni jste vyhrál zájezd na Maurícius, jak se vám hrálo tam? Užil jsem si to úžasně. Bylo nádherné počasí, perfektní hřiště, prostě všechno dokonale vyšlo.

Loni jste hrál celou sezonu HAPPY GOLF tour co letos? Protože se snažím objet co nejvíce hřišť, tak jsem letos bohužel HAPPY GOLF nešel, ale jinou turu, kde jsem poznal zase jiná hřiště.

Co příští rok nevrátíte se k nám? Pro mně je důležité poznat další hřiště, takže pokud se nějaké objeví, rád si zahraji, ale jinak je to opravdu o vzdálenosti a poznávání něčeho nového.

 
Autor: Michal Hrabec
 
Datum zveřejnění: 30. 9. 2015