Ranní počasí si s námi ještě trošičku hrálo. Pár drobných kapek deště, ale hráče nijak neznervóznilo. Zejména proto, že na ně čekal welcome drink v podobě španělské výběrové Cavy bodegy Covides a před první jamkou občerstvení do bagu, burgery připravené na místě šéfkuchařem One Cafe.

Hráči se opravdu snažili a na prvních pěti místech bylo velmi těsno. Souboj probíhal v přátelské atmosféře, ale všichni hráči bojovali do poslední chvíle. Pouze neohrožený Stanislav Paluda postupně zvětšoval svůj náskok a zajistil si tak jasné vítězství nejen v tomto turnaji ale v celé Letní části.

Hráči čekající v klubovně přichystali pro finálový Flight nečekané překvapení v podobě neskutečné kulisu na osmnácté jamce, hráči se tak cítili jako profíci na PGA tour. Ocenění skvělých přihrávek a potlesk po každém puttu by chtěl zažít asi každý.

Dalším zajímavým zpestřením čekání na výsledky byla, kromě bohatého rautu, Troubleshotová charitativní soutěž připravená společně s Nadačním fondem Pro dětský smích, více si přečtěte v samostatném článku, jak naši hráči přispěli malé Kristýnce na léčbu dětské obrny.

Průběh finále i průběžný stav HAPPY GOLF tour je velkým příslibem do Podzimní části, která začíná 15.8 v Mstěticích.  

Výsledky letního období:

Letní období

Body

1. Stanislav PALUDA

500

2. Martin GRŇA

477

3. Ivan VOLOSHYN

475

4. JUN. Karel KVĚTOŇ

474

5. Aleš MIKOLÁŠEK

466

6. Lubomír PETRŽELA

446

 

Don‘t worry play happy!

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 4. 8. 2015