V celoroční Birdie souteži byla hlavním partnerem společnost Europe Easy Energy, která ve spolupráci s HAPPY GOLF tour věnovala za každé zahrané birdie 20 Kč na pomoc Dejme Detem Šanci. 797 bodů v celoroční soutěží by znamenalo příspěvek téměř 16 tisíc korun. Máme velikou radost, že celková pomoc ve formě 4 multimediálních notebooku v ceně 31 400 Kč zdvojnásobila tuto částku. 4 notebooky byly věnovány 4 dívkám z dětských domovů, které je využijou pro své studium. Ještě jednou děkujeme 3E i jménem Rebeccy, Jiřiny, Andrey a Ireny za podporu této tradiční celoroční soutěže.

Rebecca, DD Moravská Třebová
Rebecca je velmi milé děvče, baví ji vše, co se týká kulinářství - ráda v kuchyni experimentuje a zkouší nové věci. Má veselou povahu a "zdravý rozum" :-) Notebook by jí usnadnil přípravu na vyučování - seminární práce, úkoly i informace ke studiu.

Jiřina, DD Lipová u Šluknova
Jiřina je pečlivá, obětavá, spolehlivá a cílevědomá slečna. Letos odmaturovala na gymnáziu a rozhodla se nastoupit na VŠ, kde by se jí ke studiu hodil notebook, který by jí velmi ulehčil práci. Jiřina ráda tancuje, čte, chodí do přírody a za kulturou.

Andrea, DD Jemnice
Andrea je optimistická, cílevědomá, temperamentní a přátelská slečna. Studuje střední zdravotní školu - asistent zubního technika. Jejím velkým přáním je mít vlastní notebook, na kterém by dělala různé prezentace do školy. Mezi její koníčky patří hudba a sport.

Irena, DD Tišnov
Irena je ochotná, samostatná a inteligentní slečna, která ví, co chce. Studuje obor informační technologie. Baví ji programování, webdesign a geocaching. Vzhledem k jejímu studiu se jí notebook bude moc hodit.

 
Datum zveřejnění: 9. 10. 2014