Již zítra hrajeme poslední kolo jarního období ve Mstěticích a jenom o několik dnů na to nás na oba víkendové dny čeká jedno z nejvyhledávanějších hřišť v Čechách, ladně vsazené do nádherné přírody Jižních Čech s nádhernými výhledy, krásnou vůní ihličnanů a úžasným klidem, co po ránu působí jako balzam na duši. To je Mnich a jarní finále HAPPY GOLF.

Kromě krásně připraveného hřiště na Vás v neděli čeká vyhlášení výsledků jarního období a vyhlášení 5 vítězů, kteří od začátku dubna sbírali body za svoje výsledky. Na ty, co si chtějí na sobotním turnaji dohnat poslední body a zatrénovat na neděli, ale i na ty, co neašpirují na pozici vítěze jarního období, ale chtějí si užít atmosféru sobotního i nedělního turnaje, čeká v oba dny celodenní catering, neomezené nápoje, občerstvení do bagu, v neděli snídaně formou rautu, v oba dny oběd, nearest to the PIN na všech 3-parech, HIO za 25.000 Kč, voucher v hodnotě 3000 Kč na luxusní boty nebo kabelku pro nejlepší ženu, obrovská porce zábavy a pro vítěze luxusní krišťálové trofeje, vouchry do Golf House, množství exkluzivních vín a sektů a další golfové výhry.

Na výherce jarního období čeká množství cen, sbírka rumů, členství v Pure Jatomi Wellness and Fitness, roční golfové pojištění Golf Plan, voucher v hodnotě 5000 Kč na kabelku nebo boty z luxusního butiku Icon Belle a množství dalších cen.

Určitě nejočekávanějším okamžikem (samozřejmě po vyhlášení vítězů) bude losování tomboly, kde hlavní cenou bude 8-denní all inclusive golfový zájezd do 5* hotelu Sueno v tureckém Beleku v hodnotě 17.500 Kč. Ten, na koho se štěstí neusměje, dostane šanci na letním finále v Zbraslavi v sprnu nebo podzimním finále v říjnu na Ypsilonce. Nebo stačí stát se celoročním vítězem HAPPY GOLF tour nebo si zájezd koupit. Víc informací o zájezdu najdete tady.

Skvělou cenu víkendového balíčku obou turnajů s ubytováním najdete tady.

Těšíme se na Vás a držíme palce v golfu i v tombole :)

Váš HAPPY GOLF tým

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 30. 5. 2017