Živý temperament, jidlo, víno, krasná krajina a příroda ... to je prostě Brazilie ale pouhé 3 hodiny letu z Prahy :) Dovolte nám pozvat vás na malou ochutnávku zájezdu do této magické země v nasledujícím článku...

Koncem března 2017, kdy je ješte v Čechách zima a často i sníh, je Portugalsko dávno vyhřáté slunečními paprsky. Spojení s golfem na atlantickém pobreží dává podobně silné a větrné zážitky jako Skotsko jen s lepším a telejším počasím. Rezort Marriott Praia d'el Rey je s 5* jedním z nejlepších v oblasti Lisabonu. Zhruba po hodině jízdy z letište je rozbouřený atlantik a úplně jiný svět.

Rezort nabízí veškeré pohodlí, skvělou gurmánskou restauraci, mistrovské hřiště těch nejpřísnějších parametrů a wellness, kde je radost odpočívat. Balíček 8 dní a 5 greenfee poskytuje ideální porci golfu sa skvělou cenu již od 17.000 Kč.

Další výhodou je přímý jednoduchý let z Prahy. Cestující mají dokonce 1 zavazadlo do 23kg zdarma, takže jestli si vezmete pouze golfová bag a příruční batoh, nebudete již k ceně letenek (kolem 5 tis. Kč) nic doplácet.

Více info ZDE.

 
Datum zveřejnění: 22. 6. 2016