55 turnajů, 900 hráčů, 1670 odehraných her, 253 birdie, 4 eagle, 1 hole in one....to byla sezóna 2012 s HappyGolf Tour. Tím 55. turnajem v pořadí bylo finále, které se hrálo v Mladé Boleslavi a na start (resp. Tee číslo 1) se postavilo 93 hráčů, kteří si užili hezké podzimní počasí, bohatý catering po hře a také tombolu ve které jsme losovali 25 cen...

Čelo tabulky slibovalo velký souboj, vždyť v případě životních kol měli na celkové vítězství reálnou šanci až 4 borci. Karel Pospíchal však nenechal nikoho na pochybách, že si vítězství a s tím spojený 11-ti denní all inclusive golfový zájezd do Skotska zaslouží. Vyhrál totiž svoji kategorii i v rámci turnaje a proto není divu, že i na večerní párty patřil mezi nejlepší, byl to zkrátka jeho denJ Zajistil si tím také, že jeho jméno bude historicky první, které bude vyryto na putovní pohár – Quaich, Morris Trophy, po bok takových velikánů jako jsou Old Tom Morris, Young Tom Morris a nebo poslední vítěz The Open, Ernie Els....

Na druhé místo celkového pořadí a novým majitelem setu želez Mizuno MP63 se stal díky skvělé formě v posledních týdnech a také výbornému výkonu v Boleslavi David Muhlbach. Na třetím místě skončil Petr Tesař, který se zároveň stal držitelem Křišťálového ptáka a získal za své body poukázky do restaurací Ambiente a jeho jméno bude jako první vyryté na David´s Trophy.

Rodina Tesařových měla ale jinak ten den velké žně. Lenka skončila na celkovém 7. místě a spolu se synem Petrem a dcerou Lenkou vyhráli dalších 5 cen v losované tombole. Kompletní výsledky si můžete prohlédnout zde. Všechny putovní trofeje můžete vidět vystavené ve Mstěticích.

Již zmiňovaná after party se konala v pivovaru U Bulovky, kam jsme dorazili kome 9. hodiny večerní a slavili ještě dlouho po zavírací době J hlavním bodem programu bylo pokřtění Quaichu Morris Trophy skvělou skotskou single malt whisky, čehož se Karel zhostil skvěle. Celá sláva se kolem 2. hodiny ranní přesunula do Harley´s, ale to již bylo jen pro ty nejsilnějšíJ fotky najdete v našich galeriích.

V sobotu sice skončil ročník HappyGolf Tour 2012, ale hole ještě neodkládejte, hned začíná ročník 2013. Všechny turnaje, které se budou započítávat do nového ročníku hrajeme pouze na zlepšování, a k tomu jsme ještě připravili pár “happy” turnajů formátu texas scramble. Termíny turnajů jsme přidali na naši stránku.

Ten nejbližší nás čeká v Poděbradech a připravili jsme ho společně s naším partnerem GolfCourses. V Poděbradech, krom toho, že máte šanci zahrát nejnižší skóre svého života, budete hrát za skvělých 800Kč. Užijte si pocit jako mají ti nejlepší hráči a pokuste se zahrát kolo pod par. Všichni známe ten pocit po hře kdy v klubovně říkáme svým golfovým kamarádům: "...kdybych na tý šestce nedal tu vodu...a kdybych na tý dvanáctce dal ten metrovej pat..." při hře texas scramble máte v zádech ještě svého parťáka, který může vaši špatnou ránu napravit a vy víte, jak byste hráli kdyby....:-)

Další víkend bude pořádně náročný. Čekají nás turnaje na zlepšování v Benátkách, sobota 20.10., a ve Mstěticích, neděle 21.10., a Texas Scramble v severních Čechách na Ypsilonce (sobota 20.10.) a Malevilu (neděle 21.10.).

 
Datum zveřejnění: 10. 10. 2012