Finále v Mladé Boleslavi je tu. To na co jsme se těšili celý rok je za dveřmi. A co na vás čeká??? Budeme hrát o ceny v celkové hodnotě více než 250 tisíc Kč. Ceny rozdělíme ve 3 kategoriích v rámci turnaje, dále pak odměníme hráče na prvních 10 místech celkového pořadí, budeme hrát o nejdelší odpal a nejpřesnější ránu. Zkrátka nepřijdou ani ostaní, budeme losovat v tombole více než 10 zajímavých cen. Do osudí vložíme za každou vaši účast jeden los, tudíž ti nejvěrnější mají největší šanci. A to není vše, po hře čeká na všechny bohatý oběd a samozřejmostí je zábava, o kterou se již tradičně budou starat Andrej&David, kteří si připravili pár překvapení...přihlášky se uzavírají v pátek, 5.10. V sobotu ale nekončíme pouze vyhlášením výsledků, na večer jsme zarezervovali minipivovar U Richterů u Bulovky, kde celá tour vznikala a budeme moc rádi, když si s námi přijdete dát tradiční škvarkovou pomazánku a skvělé pivko...

V sobotu sice skončí ročník HappyGolf Tour 2012, ale hole ještě neodkládejte, hned začíná ročník 2013. Všechny turnaje, které se budou započítávat do nového ročníku hrajeme pouze na zlepšování, a k tomu jsme ještě připravili pár “happy” turnajů formátu texas scramble. Termíny turnajů jsme přidali na naši stránku.

Ten nejbližší nás čeká v Poděbradech a připravili jsme ho společně s naším partnerem GolfCourses. V Poděbradech, krom toho, že máte šanci zahrát nejnižší skóre svého života, budete hrát za skvělých 800Kč. Užijte si pocit jako mají ti nejlepší hráči a pokuste se zahrát kolo pod par. Všichni známe ten pocit po hře kdy v klubovně říkáme svým golfovým kamarádům: "...kdybych na tý šestce nedal tu vodu...a kdybych na tý dvanáctce dal ten metrovej pat..." při hře texas scramble máte v zádech ještě svého parťáka, který může vaši špatnou ránu napravit a vy víte, jak byste hráli kdyby....:-)

Uplynulý prodloužený víkend jsme strávili v okolí Plzně, kde jsme odehráli turnaje na hřištích na Darovanském dvoře, Alfrédově a Podzimní období jsme zakončili finálem na Dýšině. Vítězem Podzimní části se stal Vítek Martinec, který se tak stal dalším účastníkem zájezdu do Tunisu. Opět se o místě v celkovém pořadí rozhodovalo v rozstřelu, tentokráte mezi Toldou Nepalou a zkušeným hráčem z rozstřelu Petrem Teseřem. Úspěšnější byl Tolda, který se tak umístil na 5. místě Podzimní části.

Mimořádná věc se udála 23.9.2012 na našem turnaji na Mnichu, na jamce číslo 16. Václavu Hnátkovi se totiž podařilo zahrát hole in one!!! Stalo se tak po vice než 22.000 pokusech, které našich 900 hráčů zahrálo na 53 turnajích této sezóny. Václav tímto vyhrál all inclusive zájezd do Edinburghu a můžete ho potkat v sobotu na Finále v Mladé Boleslavi, kde mu cenu slavnostně předáme…

Všechny zájemce o využití voucherů na volnou hru, prosíme o nahlášení na info@happygolftour.cz nejpozději 2 dny před začátkem daného turnaje.

 
Datum zveřejnění: 2. 10. 2012