Uplynulý víkend jsme odehráli turnaj v Benátkách kde jsme zároveň uspořádali golfovou akademii pro děti z Klokánku na Praze 4, který podporuje náš partner, Nadace Naše dítě. Fotografie z tohoto pěkného odpoledne si můžete prohlédnout v naší galerii. Zároveň bychom chtěli za skvělou pomoc poděkovat Johnnymu Gratzovi, americkému golfovému PRO a golfovému trenérovi, jehož kvalitní tréniky si můžete dopřát na Zbraslavi nebo vyhrát na Podzimním finále na Dýšině.

Partnerem „Křišťálového ptáka“ se stala síť restaurací Ambiente. Vítěz se tedy krom trofeje může těšit na poukázku na 100Kč za každý bod, který v této vložené soutěži získá. A jelikož ze eagla dáváme 10 bodů, Petr ještě nemá nic jisté a chvíli si bude muset hladově počkat. Tento víkend nás čekají hned 3 turnaje. Pro ty, kteří si chtějí udělat výlet do Severních Čech jsme připravili na sobotu 15.9. turnaj na Malevilu a v neděli 16.9. na Ještědu. Ti z vás kteří nebudete mít možnost golfu věnovat celý víkend máme připravenou cenu útěchy v podobě populárního hřiště u Prahy ve Mstěticích. Kde budeme hrát také v neděli 16.9.

Na poslední chvíli se nám podařilo přidat do programu turnaj v oblíbené Mladé Boleslavi. Upozorňujeme členy CDS, že svá místa si můžete rezervovat již tuto středu večer. Další turnaje připravujeme ještě v týdnu před Velkým Finále, abyste měli šanci dobře potrénovat a také vylepšit svoje výsledky.

Vše ale již směřuje k Podzimnímu finále na Dýšině, kde opět rozdáme ceny za více než 70,000Kč a průběžné výsledky zatím slibují největší boj, pole je vyrovnané a v TOP 10 se nově objevili hráči, kteří s námi zatím mnoho neodehráli ale i přes to budou pro naše stálice hrozbou:-). Zapojit se stále může ještě každý, neboť stačí odehrát alespoň 4 turnaje.

Zatím se stále nepodařilo nikomu z vás zahrát Hole in One a proto jsme připravili „záložní plán“ pro případ, že by ani do konce této sezóny žádná životní rána nepřišla. V tomto případě budeme tento zájezd losovat na Finále v Mladé Boleslavi, 6.10. a do osudí budou zařazeni všichni hráči, kteří se zmiňovaného finále zúčastní a v osudí budou mít tolik lístečků, kolikrát s námi v letošním roce hráli. Tímto chceme dát největší šanci vám našim nejvěrnějším :-) Stále tedy máte možnost zvyšovat svoji praděbodobnost vylosování....Toto ale nebude jediná cena, kterou budeme losovat, připravili jsme spoustu dalších cen, které rozdáme v tombole. Abychom dokreslili vyostřenost situace před blížícím se finále v Mladé Boleslavi přikládáme odkaz na prohlášení Ladi Bajcara a slib Luboše Petrželi svému synovi :-)

 
Datum zveřejnění: 11. 9. 2012