Máme za sebou již polovinu Podzimní části, kdy jsme odehráli spoustu zajímavých turnajů. Nejdříve jsme se vydali do Západních Čech, kde jsme odehráli v turnaj na Cihelnách a nejlépe si zde vedla Iveta Němcová, která už je zvyklá na turnajích HappyGolf Tour vítězit. Následující den jsme si užili překrásného počasí a hřiště v Mariánských lázních. Zde si nejlépe vedli Ivan Hoda, který zahrál skvělých 76 ran a v druhé kategorii Libuše Bornová.Další víkend jsme se vydali do Východních Čech, kde nás čekali extrémy v podobě krátkého rodinného hřiště Na Vrších a dlouhého mistrovského hřiště na Kunětické hoře. Na Vrších si nejlépe vedl Jaroslav Zeithaml a na Kunětické hoře Bryčková Andrea, gratulujeme!!!S prázdninami jsme se loušili v sobotu na Kotlině, kde si nelépe vedla Sara Zrníková se 79 ranami a Honza Karel, který zahrál 45 STB. V neděli jsme hráli na Terasách, kde si nejlépe s hřištěm poradili Dušan Chládek a Míša Špringerová, gratulujeme!!!

Na Kotlině s námi hrála i jedna účastnice Miss Golf, Helča Píšová, pokud ji chcete podpořit, dejte jí hlas. My se budeme snažit, co nám síly budou stačit, abychom na naše turnaje dostali i další účastnice této soutěže, takže se máte na co těšit :-) Náš tradiční hráč, Laďa Bajcar se stal televizní hvězdou, na jeho vystoupení v České televizi se můžete podívat zde. Krom toho se můžete těšit na vouchery do jeho restaurace „Garden Restaurant“, které můžete vyhrát na našich turnajích.

Partnerem „Křišťálového ptáka“ se stala síť restaurací Ambiente. Vítěz se tedy krom trofeje může těšit na poukázku na 100Kč za každý bod, který v této vložené soutěži získá. A jelikož ze eagla dáváme 10 bodů, Petr ještě nemá nic jisté a chvíli si bude muset hladově počkat. Tento víkend nás čekají hřiště v okolí Prahy a to Benátky v sobotu 8.9. a Slapy v neděli 9.9. V sobotu v Benátkách budeme také pořádat golfovou akademii pro děti z dětských domovů, které podporuje Nadace Naše dítě.

Ten následující víkend nás čekají hned 3 turnaje. Pro ty, kteří si chtějí udělat výlet do Severních Čech jsme připravili na sobotu 15.9. turnaj na Malevilu a v neděli 16.9. na Ještědu. Ti z vás kteří nebudete mít možnost golfu věnovat celý víkend máme připravenou cenu útěchy v podobě populárního hřiště u Prahy ve Mstěticích. Kde budeme hrát také v neděli 16.9. Vše ale již směřuje k Podzimnímu finále na Dýšině, kde opět rozdáme ceny za více než 70,000Kč a průběžné výsledky zatím slibují největší boj, pole je vyrovnané a v TOP 10 se nově objevili hráči, kteří s námi zatím mnoho neodehráli ale i přes to budou pro naše stálice hrozbou :-). Zapojit se stále může ještě každý, neboť stačí odehrát alespoň 4 turnaje.

Zatím se stále nepodařilo nikomu z vás zahrát Hole in One a proto jsme připravili „záložní plán“ pro případ, že by ani do konce této sezóny žádná životní rána nepřišla. V tomto případě budeme tento zájezd losovat na Finále v Mladé Boleslavi, 6.10. a do osudí budou zařazeni všichni hráči, kteří se zmiňovaného finále zúčastní a v osudí budou mít tolik lístečků, kolikrát s námi v letošním roce hráli. Tímto chceme dát největší šanci vám našim nejvěrnějším :-) Stále tedy máte možnost zvyšovat svoji praděbodobnost vylosování

 

 
Datum zveřejnění: 4. 9. 2012