Ve čtvrtek 9.8. jsme ve spolupráci s právnickou kanceláří Lydon Wells uspořádali náš první speciální turnaj. Díky podpoře našeho partnera jste si mohli vychutnat skvělý catering ve formě nejen tradičního občerstvení do hry, ale také pomazánku na 9. jamce a bohatý buffet po hře. Na začátku nám sice trochu sprchlo, ale byly to určitě kapky štěstí, tedy alespoň pro část z vás neboť v tombole jsme losovali 8 zajímavých cen (od pronájmu auta, volných green fee, předplatných časopisů, transferu na letiště limuzínou, vstupů do Business Heaven v hotelu Corinthia Towers až po wellness víkend. Na všechny zájemce z řad hráčů i nehráčů na drivingu čekal americký PRO Johnattan Gratz, aby jim pomohl v jejich golfových začátcích nebo popřípadě dal pár rad, jak svoji hru trochu vylepšit. Na hřišti si nejlépe vedli Ivoš Slanina, který uhrál 42 STB a v druhé kategorii Michal Kačírek, který zvítězil se stejným ziskem bodů jako Ivoš. V soutěži Nearest to the Pin si nejlépe vedl Aleš Maroši. Velké srdce projevil Josef Kubernat, který krom zisku 2. místa také hned na místě přispěl na Nadaci Naše dítě, za což mu ještě jednou děkujeme!! Na konci čekalo na hráče příjemné překvapení v podobě dárku, ručně vyráběných pralinek. Na další překvapení se mohou všichni účastníci tohoto turnaje ještě těšit. Všechny, kteří nám zanechali svoje mailové adresy budeme informovat ve zvláštním emailu.

O víkendu jsme hráli na našich tradičních hřištích. V sobotu ve Mstěticích si nejlépe vedli Tomáš Herden, který zahrál 40STB a konečně zužitkoval investici do svých nových holí a zahrál hezký výsledek a teď už bude přidávat pouze takovéto :-) a Linda Weidmanová, která uhrála krásných 49STB. V neděli v Benátkách si nejlépe vedl Milan Jirásko. Všem vítězům gratulujeme!!!

Tento víkend se vydáme na hřiště, kde budeme letos hrát pouze jednou, tudíž body za rezorty se již nebudou dát získat. V sobotu, 18.8. hrajeme na Cihelnách a v neděli 19.8. Mariánské lázně, kde si můžete zahrát za neuvěřitelné green fee 1,000Kč jediné Royal hřiště u nás a celý víkend spojit s relaxem v lázních. V sobotu večer v Mariánských lázních se dá očekávat velká předturnajová párty, neboť je nás už 15, kdo se vydáme na celý víkend a před nedělí budeme ladit formu J a tím, že na párty není nikdy dost lidí rádi uvidíme kohokoliv z vás. Na turnaji budeme mít spousty speciálních hostů a za zmínku stojí určitě jeden z nich, a to člověk, který pro nás organizuje zájezd do Skotska, kde byl během své 6 leté golfové kariéry více než 100x a zná tam každé stéblo trávy, a on nám popovídá o tom, co nás tam čeká a na co se těšit. Odtajní místa na která se vydáme a věřte, že to jsou místa, která jsou běžným smrtelníkům zapovězená!

I ten další víkend bude velice speciální, vydáme se do východních Čech. Bude to víkend plný protikladů. V sobotu hrajeme na hřišti, kde většina z vás nikdy nehrála, Na Vrších. Rodinná devítka, kde se nebudete trápit a na každé jamce budete útočit na birdie (pocit jako mají ti nej PRO). A ještě ke všemu toto hřiště budete hrát za skvělých 450Kč. Pro členy CDS dobrá zpráva, neomezený počet míst!! A hrajeme zde pouze jednou, tudíž šance získat body za rezorty je jen jedna a to 25.8. Druhý den, v neděli 26.8. budeme hrát Kunětickou horu, hřiště, které prověří ty nejlepší. Z bílých odpališť má 6656m, což je skoro 1,7 krát více než Na Vrších :-) to je výzva. Určitě opět vymyslíme nějaké společné bydlení, tudíž můžeme pokračovat v párty z Mariánek:-)

Poslední prázdninový víkend budeme hrát na Kotlině (1.9.) a na Terasách (2.9.) Všechny zájemce o využití voucherů na volnou hru, prosíme o nahlášení na info@happygolftour.cz nejpozději 2 dny před začátkem daného turnaje. Těšíme se na vás v západních Čechách a ty z vás, kteří to nezvládnou tento víkend rádi přivítáme následující víkend ve východních Čechách.

 
Datum zveřejnění: 14. 8. 2012