Od soboty známe výherce leteckého zájezdu do Tunisu na 4 noci do hotelu RiuBellevue Park s programem all inclusive, včetně 2 fee na hřišti v 36 jamkovém golfovém rezortu El Cantanoui. Stal se jím Anatol Nepala, který jako jediný ve finálovém duelu hraném na hřišti d´Este udržel nervy a díky vyšší bonifikaci se dostal před všechny svoje soupeře. Na ostatní hráče dolehla tíha okamžiku. O 3. místo se nakonec muselo rozhodnout v rozstřelu hraném na jamce č. 10 hřiště Radecký, před zajímavou diváckou kulisou, mezi Lukášem Kounovským a Petrem Tesařem, kde pevnější nervy udržel Lukáš a získal pro sebe 3. místo. Video z tohoto rozstřelu si můžete prohlédout zde.

Hned v neděli jsme zahájili Podzimní část naší tour turnajem na Kotlině, kde se nejlépe vedlo nejmladším účastníkům turnaje a to Honzovi Koutovi, který uhrál krásných 42 STB a Martinovi Beránkovi, který nedal ostatním šanci a zahrál 51 STB. Vítězům gratulujeme!!! V čele celkového pořadí se udržel Karel Pospíchal. Nově se v TOP 10 objevil vítěz Letního období Anatol Nepala, který se dostal na 6. místo a na 4. místo poskočil Luboš Petržela, ale ani hráči v 2. desítce nejsou bez šancí a stále se mají šanci poprat o místa v celkévém pořadí a vylepšit si pozici před Velkým Finále, které odehrajeme 6.10.2012 v Mladé Boleslavi a kde rozdáme ceny v celkové hodnotě za více než 150.000 Kč.

Skokanem víkendu jsme vyhlásili Ivetu Němcovou, vítězku z Konopiště, Iveta od nás získává volné greenfee na jeden z našich turnajů. Další týdenní turnaj nás čeká ve čtvrtek 9.8. turnaj pro změnu také na Kotlině, který jsme připravili s naším partnerem, právnickou kanceláří Lydon Wells Legal a můžete se těšit na skvělý catering, zajímavé ceny a bohatou tombolu.

Víkend bude ve znamení oblíbené klasiky a to: sobota, 11.8. Mstětice a neděle, 12.8. Benátky. Ten následující víkend se vydáme na hřiště, kde budeme letos hrát pouze jednou, tudíž body za rezorty se již nebudou dát získat. V sobotu, 18.8. hrajeme na Cihelnách a v neděli 19.8. Mariánské lázně, kde si můžete zahrát za neuvěřitelné green fee 1,000Kč jediné Royal hřiště u nás a celý víkend spojit s relaxem v lázních.

Všechny zájemce o využití voucherů na volnou hru, prosíme o nahlášení na info@happygolftour.cz nejpozději 2 dny před začátkem daného turnaje. V srpnu se také vydáme na golfový výlet do Německa, vybrali jsme golfový rezort Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee (http://www.radissonblu.com/resort-fleesensee), který nabízí 3 18ti jamkové hřiště, akademii a fantastické wellness & spa. Pojedeme v termínu 21.8. – 24.8. a cena je 323EUR za ubytování na 3 noci se snídaní a za 4 greenfee. Za tyto peníze si užijete luxus, spoustu golfových soutěží a spouuuusty legrace :-) a ještě k tomu vám body uhrané v Německu započítáme jak do Podzimní části, tak i do celkového pořadí. Pokud by se ještě někdo z vás chtěl výletu zůčastnit napište na david@happygolftour.cz.

 
Datum zveřejnění: 7. 8. 2012