A konec Letního období je tu a už v sobotu budeme znát dalšího výherce leteckého zájezdu do Tunisu na 4 noci do hotelu RiuBellevue Park s programem all inclusive, včetně 2 fee na hřišti v 36 jamkovém golfovém rezortu El Cantanoui. A zkrátka nepřijdou ani hráči na 2. až 5. místě, a ani ostaní neboť hrajeme o ceny v celkové hodnotě přes 70.000Kč.

Zbývá odehrát turnaj poslední šance a zároveň trénink na Letní finále tento čtvrtek, 2.8. na Konopišti. A pak už dlouho očekávané Letní finále (4.8.). Uplynulý víkend přinesl spoustu zajímavých milníků v naší tour. Leader celkového pořadí Karel Pospíchal se dostal na magickou hranici 600 bodů. Karle, gratulujeme!!

Lukáš Kounovský v sobotu na Darovanském dvoře zahrál svoje životní kolo (+4) a díky tomu se vyhoupnul do čela průběžného letního období. Minulou středu na týdenním turnaji v Mladé Boleslavi padl první eagle naší série a tento skvělý výkon předvedl na 17. jamce Marek Poč. A naše tour pokořila hranici 500 hráčů, kteří si s námi zahráli alespoň jeden turnaj!! Děkujeme za důvěru a jako poděkováni vylosujeme 10 hráčů a těm rozdáme volná greenfee na naše turnaje. Výherce budeme informovat emailem.

Ale teď pěkně popořádku. Středeční turnaj v Mladé Boleslavi vyhrál Roman Ságner a na vítězství potřeboval 43 STB. V sobotu na Darovanském dvoře se skvěle předvedl již zmiňovaný Lukáš Kounovský, který zahrál 46 STB. V neděli na Alfrédově se nejlépe vypořádali s hřištěm Bečaver Petr, který uhrál 38 STB, resp. Štrunc Jakub s 41 STB. Všem gratulujeme!! Skokany víkendu jsme vyhlásili Roberta Gregova a Zdeňka Bauera, oba dva odměníme volným greenfee na jeden z našich turnajů.

Už v neděli ale začínáme další dostih na jehož konci čeká na toho nejlepšího golf v Tunisku, začíná nám totiž Podzimní část. V neděli, 5.8., se sejdeme na Kotlině, další týdenní turnaj nás čeká ve čtvrtek 9.8. pro změnu také na Kotlině, který jsme připravili s naším partnerem, právnickou kanceláří Lydon Wells a můžete se těšit na bohatý catering a zajímavé ceny. Víkend bude ve znamení oblíbené klasiky a to: sobota, 11.8. Mstětice a neděle, 12.8. Benátky.

Ten následující víkend se vydáme na hřiště, kde budeme letos hrát pouze jednou, tudíž body za rezorty se již nebudou dát získat. V sobotu, 18.8. hrajeme na Cihelnách a v neděli 19.8. Mariánské lázně, kde si můžete zahrát za neuvěřitelné green fee 1,000Kč jediné Royal hřiště u nás a celý víkend spojit s relaxem v lázních.

Všechny zájemce o využití voucherů na volnou hru, prosíme o nahlášení na info@happygolftour.cz.

Těšíme se na vás
Andrej & David

 
Datum zveřejnění: 1. 8. 2012