V sobotu jsme se sešli již k druhému turnaji na Kunětické hoře a přivítalo nás hezčí počasí než v prvním případě, ale stále se hráči museli vypořádat se silným větrem, což prověřilo jejich schopnosti. Nejlépe si s nástrahami hřiště i spoluhráčů (o této skutečnosti ví jen pár vyvolenýchJ) poradil Milan Lopatník, který zahrál 37 STB. V neděli jsme byli svědky prvního skóre pod par a to výrazně, Býma Svatopluk zahrál 4 rány pod par hřiště, což mu přineslo 45 STB a po právu se stal vítězem turnaje. Gratulujeme ke skvělému skóre.

Následující víkend se sejdeme opět na oblíbeném hřišti ve Mstěticích (sobota 21.7.) a v Benátkách (v neděli 22.7.), kde začínáme již tradičně po obědě, tudíž nemusíte brzo vstávat. Na středu 25.7. jsme připravili další týdenní turnaj v Mladé Boleslavi. Prosíme o nahlášení úmyslu využití volných fee do Mstětic.

Skokanem víkendu se stal Milan Vašíček,který si polepšil o 58 míst z 250. na místo 192. Tento víkend se hraje další turnaj z kategorie Major, tentokráte The Open. Opět tedy vyhlašujeme už tradiční tipovací soutěž na vítěze. Vaše tipy posílejte odpovědí na tento email. Tipy očekáváme nejpozději do čtvrteční 20. hodiny. Posílejte jméno vítěze a počet ran pod par, které zahraje (počet ran bude sloužit jako pomocné kritérium v případě shodných tipů na vítěze). Nejlepší tipující dostane volné fee na Konopiště.

Těšíme se na vás

 
Datum zveřejnění: 17. 7. 2012