Máme za sebou prodloužený golfový víkend, který přinesl změny v celkovém pořadí a také posuny v pořadí letního období. Páteční turnaj na hřišti ve Mstěticích provázelo krásné letní počasí a nejlépe si s hřištěm poradili Michal Zrzavý, který uhrál 38 STB a Pavel Krebs, který zahrál 41 STB. V sobotu na Kotlině nás přivítalo naprosto rozdílné počasí, které neumožnilo všem hráčům odehrát všech 18 jamek, proto jsme do celkového pořadí a pořadí Letní části započítávali výsledky z 1. devítky a vynásobili dvěma. Nejlépe si vedli Souček Josef a Šimpach Petr. V neděli jsme poprvé zavítali do nového rezortu Svatý Jan na Slapech. Zde si nejlépe s hřištěm poradil Stanislav Šmerda, který uhrál 42 STB.

Skokany víkendu se stali Martin Kocík, který postoupil o 233 míst a je už na místě 80., dále pak David Rozvald, který poskočil o 145 míst na 22. místo a je určitě reálnou hrozbou pro hráče z TOP 10 stejně tak jako Honza Adámek a Pavel Krebs, kteří si polepšili na 24. resp. na 33. místo.

Na uplynulý víkend jsme pro vás připravili i vložené soutěže. Hráči, kteří se zúčastnili všech 3 turnajů od nás dostanou láhev prosecca Contarini (budeme je informovat v samostatném mailu). V součtu dvou nejlepších brutto výsledků si nejlépe vedl Karel Pospíchal, ktery zahrál celkem 45 bodů (22 a 23) a získává od nás volné fee na Konopiště. V součtu netto bodů si nejlépe vedli David Rozvald a Lubomír Petržela, oba shodne dosáhli na 73 bodů. Vítězem se stává hráč s nižším HCP, tedy David Rozvald, který také získává volné fee na turnaj na Konopišti. Gratulujeme!!!

Další víkend 14. a 15.7. jsme pro vás připravili turnaje na Kunětické hoře a jediný v této sezóně na Nové Americe, pro ty z vás, kteří si chtějí udělat golfový výlet, je to ideální příležitost a také jedinečná možnost získat body za rezort na Nové Americe.

Pro fanoušky turnajů ve všední dny jsme opět připravili turnaj na oblíbeném hřišti v Mladé Boleslavi a to ve středu 25.7. A tímto určitě nekončíme, budeme se snažit přinést další „všednodenní“ turnaje.

Máme již termín našeho golfového výletu do Německa, do golfového rezortu Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee (http://www.radissonblu.com/resort-fleesensee), který nabízí 3 18ti jamkové hřiště, 2 akademie a fantastické wellness & spa. Cena za 3 noci včetně snídaně, neomezeného vstupu do wellnessu a 4 fee je 323 Euro. Za tyto peníze si užijete luxus, spoustu golfových soutěží a spouuuusty legrace :-) a ještě k tomu vám body uhrané v Německu započítáme jak do Podzimní části, tak i do celkového pořadí. Termín je 21.8. – 24.8., kdo byste s námi chtěl jet napište prosím nejpozději do 22.7. na david@happygolftour.cz

 
Datum zveřejnění: 10. 7. 2012