V neděli jsme odehráli turnaj na Mnichu. Nejlépe si vedl Pavel Novotný, který uhrál krásných 43 STB. Za ním skončil Jiří Rybecký a Silvie Mikulíková.

Je před námi prodloužený víkend, který jsme prodloužili i golfově, začínáme v pátek, 6.7. ve Mstěticích, v sobotu, 7.7. hrajeme na Kotlině a v neděli 8.7. poprvé zavítáme na Slapy. Prosíme všechny držitele voucherů na fee zdarma, aby nám jejich využití nahlásili s předstihem. Zároveň jsme připravili i nějaké motivační vložené soutěže.

Ti z vás, kteří se zůčastní všech třech turnajů v příštím týdnu od nás dostanou jako poděkování láhev Prosecca z vinařství Contarini. Dále hráč, který zahraje nejvyšší součet netto STB z libovolých dvou turnajů tohoto víkendu a hráč, který získá nejvyšší součet brutto STB z libovolných dvou turnajů tohoto víkendu, tak oba získávají zdarma fee na Konopiště. Další víkend 14. a 15.7. jsme pro vás připravili turnaje na Kunětické hoře a Nové Americe, pro ty z vás, kteří si chtějí udělat golfový výlet, je to ideální příležitost.

Dále plánujeme na srpen golfový výlet do Německa, vybrali jsme golfový rezort Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee (http://www.radissonblu.com/resort-fleesensee), který nabízí 3 18ti jamkové hřiště, akademii a fantastické wellness & spa. Cena za 3 noci včetně snídaně, neomezeného vstupu do wellnessu a 4 fee je 323 Euro. Za tyto peníze si užijete luxus, spoustu golfových soutěží a spouuuusty legrace :-) a ještě k tomu vám body uhrané v Německu započítáme jak do Podzimní části, tak i do celkového pořadí. Jednalo by se o srpnový termín. Ti z vás, kdo byste o tento výlet měli zájem prosím napište nejpozději do neděle 8.7. na david@happygolftour.cz a uveďte počet osob a termín, který by vám nejvíce vyhovoval, dle vašich možností poté vybereme nejlepší možný datum. Již teď nás je 7.

 
Datum zveřejnění: 3. 7. 2012