Minulou sobotu se 28 golfistů vrátilo z tureckého Beleku, kde jsme si užili krásný týden plný golfu.

Na výběr byly hned u hotelu 2 18tky: delší Pines a náročnější Dunes - obě hřiště plné borovic a jezírek. Obě hřiště byly neomezené, takže jedinou otázkou každé ráno bylo, zda si dát 18 nebo rovnou 27 jamek.

4 flighty se i přesto rozhodli zkusit i jiné hřiště - a to linksovou Lykii přímo na pobřeží Středozemního moře nebo velice známé hřiště National proslavené i Turkish Open.

V Turecku jsme si zahráli 2 turnaje: jeden klasický na netto stbl a jeden Texas dvojic - oba turnaje byly součástí 2-denního Ryder Cup.

Na netto stableford se vítězem stal David Satke s 38 stably, druhý byl Mirek Kaplan (34 stbl) a za sebou nechal Martinu Vespalcovou se 33 stably.

V Texasu dvojic vyhrála dvojice Jirka Fischer a Libor Staněk, za sebou nechali Kamila Fialu s Martinou Jančokovou a na 3. místě skončili Filip Závěrka s Láďou Jirovským.

Jako naprostou provokaci jsme poslušně všem domů (v Praze bylo -10 - -5 stupňů) posílali krásné fotky s azurovo modrou oblohou, fairwayi zalitou sluncem, příp. rautové stoly plné jídla, ze kterých jsme měli každý večer problém vybírat. Několik fotek přikládáme :)

Přátelé, za rok zase nashledanou ...

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 28. 2. 2018