Na sobotním turnaji se opět hráči měli možnost zapojit do trefování greenu na mstětické 8. ostrovní jamce, obohnané bunkry z každé strany.

Každý, kdo trefil green nebo se rozhodl přispět na mstětické děti do Dětské golfové akademie, získal voucher Golf House v hodnotě 500 Kč. Všichni hráči, co přispěli, tak měli možnost zkrátit si čekání na vyhlašování výsledků po obědě, zapojit se do trouble shotu po hře a možná získat další voucher, ale hlavně také dobrý pocit.

Letos to byla poslední akce ve Mstěticích, ale už teď připravujeme charitativní jamkovku na sezónu 2018, která opět pomůže správné věci a hráči si opět přijdou na odměnu od Golf House. Počet účastníků na jamkovku je již skoro naplněná, zbývá posledních málo míst.

Za celý den se vybral příspěvek 14.400 Kč, který byl odevzdán manažerovi resortu v Mstěticích Jaroslavovi Kuracinovi, který ve jméně dětí řekl: "Děkujeme za letos již pátý příspěvek od hráčů HAPPY GOLF pro mstětickou Dětskou golfovou akademii. Jsem rád, že tímto způsobem víc dětí pozná krásy tohoto sportu."

Za děti ze Mstětic Vám všem taky DĚKUJEME!

Na stejnou akci s Golf Housem se můžete letos těšit ještě jednou a to 7. října 2017 na celoročním finále v Mladé Boleslavi.

 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 24. 9. 2017