Na 8. jamce se hráči zapojili do charitativní soutěže s Golf House. Ti, co trefili green osmičky, si odnesli voucher od Golf House v hodnotě 500 Kč. 

Drvivá většina hráčů se zapojila do charitativní soutěže, kde jim odměnou vedle dobrého pocitu byla i vychlazená plznička.

Druhou šanci na voucher do Golf House měli na trouble shotu po turnaji, kde se hráči poukoušeli třemi pokusy zaputtovat do 10 m vzdálené jamky. 

Krásná částka 17.100 Kč, kterou v průběhu dne věnovali hráči HAPPY GOLF, putuje Dětské golfové akademii v Mladé Boleslavi. 

Za mladoboleslavské děti hráčům i Golf House děkujeme!

K poděkování se přidává i manažer golfového resortu v Mladé Boleslavi, Lukáš Chmelař: "Děkujeme agentuře Happy Golf za organizaci turnajů v našem resortu. Díky dlouholeté spolupráci bylo navázáno partnerství, které podporuje činnost a provoz tréninků mládežnického oddílu. Děkujeme za finanční příspěvek, který umožňuje držet cenu ročních tréninků 1x týdně /75 min pro děti do 18 let na ceně 5.000 Kč a golfové tréninky tak mohou cenově konkurovat v Mladé Boleslavi i ostatním atraktivním sportům, což je pro nás velice důležité, neboť naší myšlenkou a zájmem je zpřístupnit golf všem dětem a nejen těm, jejichž rodiče si to mohou dovolit."

 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 10. 6. 2017