Tuto luxusní cenu může získat každý, kdo v jarním období hrál minimálně 1 turnaj - losuje se totiž ze všech účastí. Už jednou se stalo, že cenu vyhrál právě ten, kdo měl v osudí pouze 1 účast.

All inclusive zájezd na 8 dní do luxusního 5* rezortu Sueno s vnitřním i venkovním bazénem, wellness, vlastním kinem, 2 18-tijamkovými hřišti, tenisovými, basketbalovými i volejbalovými hřišti ve slunném Beleku získají v sezóně 2017 4 hráči - celoroční vítěz si svou výhru vybojuje svým celoročním úsilím a na 3 šťastlivce se usměje štěstí při losování a to na finále jarního, letního a podzimního období.

A kdy budete mít šanci být jedným ze šťastlivců:

  • jarní finále - Mnich - tuto neděli 4.6.2017
  • letní finále - Zbraslav - sobota 5.8.2017
  • podzimní finále - Ypsilonka - neděle 1.10.2017

V každém období hrajeme 12 turnajů takže máte dostatek příležitostí pomoci štastěně a nechat se ve finále vylosovat. Pro ty, na které si štěstěna neusměje, máme zájezd za zvýhodněnou cenu. Více informací najdete tady.

O celoročním vítězi se samozřejmě rozhodne až na celoročním finále a to v sobotu 7.10.2017 již tradičně v Mladé Boleslavi.

Zda zvolíte strategii velkého množství účasti na turnajích, abyste zvýšili svoje šance při losování nebo abyste nasbírali víc bodů do celoročního pořadí, držíme Vám palce:)

Hodně štěstí Vám přeje tým HAPPY GOLF.

 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 25. 5. 2017