Většina hráčů jede samozřejmě letecky, i když někteří hráči se rozhodli spojit si zájezd s road tripem po Evropě a 2 auta tak vyrážejí z Prahy již o několik dnů dřív.

Zájezd pro HAPPY GOLF připravila CK Golfové cesty - www.golfove-cesty.cz - a 4 naši hráči ho vyhráli v průběhu sezóny 2017. Třem k tomu stačilo štěstí v tombole na finále jarní, letní a podzimní části a Libor Staněk si výhru "odmakal" vítězstvím v celoročním pořadí sezóny 2016. 

Hotel leží na pláží jen pár kilometrů od historického města Obidos a cca 45 minut jízdy od letiště v Lisabonu a v blízkosti několika z nejkrásnějších golfových hřišť světa. Resort leží 11.5 km od hřiště Bom Sucesso a 7 km od hřiště Obidos. Mezi hřišti funguje zdarma shuttle doprava.

Hostům je k dispozici 18ti jamkové golfové hřiště přímo u hotelu, tenisové a volejbalové kurty, lázeňské centrum Atlantic Coast Spa s vnitřním a venkovním vyhřívaným bazénem, vířivkou, saunou, párou, manikúrou, pedikúrou a plně vybavenou posilovnou. Hosté mohu vyzkoušet také vodní lyžování, surfování, potápění, jízdu na koni, běžeckou stezku nebo fotbalové hřiště s parametry FIFA.

Kdo byste měli zájem se k nám přidat, mrkněte na více informací na našich stránkách tady:

http://travel.happygolf.cz/detail/1/portugalsko-praia-del-rey

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 25. 1. 2017