Je hodně důvodů, proč můžou být dámy v sezóně 2017 extra HAPPY – nejenom, že mají veškerou pozornost pánského publika, ale i vlastní kategorii na každém turnaji. Jelikož dám je na našich turnajů vždy méně než mužů, šance na výhru se rapidně zvyšuje. Vždyť nejednou se stalo, že na výhru stačilo i 26 stablů. Výherkyně získá voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup bot, kabelky nebo čehokoliv, co jí do oka padne z nabídky Icon Belle.

ICON BELLE má svou prodejnu v Týnské uličce 5 ve Starým městě v centru Prahy a je zaměřen na top značky, které na českém trhu chybí a ve světě jsou vyhledáváné. Mezi ně patří např. Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Oscar Tiye, Sebastian, Ninalilou, Schutz a další..... Společně s nimi Vám Icon Belle přináší originalitu a jediněčnost. Vybírá nejzajímavější kousky z každé kolekce a dbá na to, aby od každé velikosti byl k dispozici pouze jeden pár bot.

Na vybraných turnajích se můžete těšit na návštěvu majitelky firmy, Dany Truhlářové, která nám osobně ukáže některé kousky, abyste viděli, z čeho můžete vybírat, když vyhrajete v rámci kategorie First Lady by Icon Belle. Kromě voucheru v hodnotě 3000 Kč v rámci kategorie First Lady by Icon Belle, získá jeden hráč z TOP5 ve finále každého ze 3 období voucher v hodnotě 4000 Kč a odměněno bude i prvních 5 hráčů v celoročním finále. Takže ani manželky našich hráčů z pánského osazenstava, nepřijdou zkrátka.

Dámy, nechte se pohladit luxusem a pojďte se podívat na luxusní lodičky, kozačky nebo psaníčka.

Co je vlastně značka Icon Belle?
„Vášeň, originalita, kvalita, preciznost, krása, ženskost. Nejen toto jsou aspekty, které se snoubí a vystihují každou z našich značek.
Náš sortiment Vás překvapí nejen svou kvalitou, pohodlností ale i nadčasovým designem. Vybíráme nejzajímavější kousky z každé kolekce a dbáme na to, aby od každé velikosti byl k dispozici pouze jeden pár bot.
Vybrat si lze ze široké škály lodiček, sandálek, kozaček, polobotek či balerínek od světových značek typu Giambattista Valli, Oscar Tiye, Sebastian Milano, Ninalilou, Alejandro Ingelmo nebo Schutz. Mezi psaníčky a většími kabelkami najdete značky Karl Lagerfeld a Schutz.
Ruku na srdce milé dámy, každá žena je osobnost a přeje si mít ve svém šatníku co jiná nemá."

www.iconbelle.cz

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 9. 3. 2017