Kolem 16. jamky už oba finalisté tušili, že náhoda a možná trochu štěstí přálo v ten den víc Vaškovi Jirounkovi a to i když hral proti standardně skvělému a velkému jamkovému specialistovi Mirkovi Kaplánovi.

Vašek, kterého jméno již zdobí pod názvem "JAMKOVKA 2016" přes 100 let starou trofej, vystavenou ve Mstěticích, je našim pravidelným hráčem a dlouholetým milovníkem tohoto krásného sportu. Tak jsme ho trochu vyzpovídali, co v golfu plánuje do nastávající sezóny:
"Plány mám velký, minimálně dostat se v roce 2017 do HAPPY TOP10. Chodit hrát na turnaje budu hodně, na hřišti mě to baví a atmosféru našich turnajů mám rád."
A co plány ohledně handicapu, Vašku? Vašek se se smíchem: "Handicapově nevím, tam radši žádné velké plány ohledně posunu nemám:-)."

Zdá se, že Vašek kromě golfu fandí taky rock-n-rollu. Svoji výhru 3000 Kč se rozhodl věnovat Centru mládeže RnR na Praze 8 na podporu tančících dětí. Jak říká Vašek, toto centrum nemá žádné příšpěvky od sponzorů a veškeré náklady si financují nadšenci tohoto sportu sami.

Co nás kromě úspěchu vítězů těší nejvíc, je právě charitativní nádech této soutěže. Kromě Vaška se svoji výhru 1000 Kč rozhodl věnovat i Karel Květoň a to dětské golfové akademii ve Mstěticích.

První zájemci o jamkovku sezóny 2017 se nám již začínají hlásit. V případě jakýchkoliv dotazů jsme na emailu info@happygolf.cz (Andrej) nebo marketing@happygolf.cz (Martina) nebo na telefonu 774 554 554. Startovné je 1000 Kč, následně bude připraven pavouk, hráči hrají v průběhu roku buď na našich turnajích anebo kdekoliv a kdykoliv se hráči domluví a součet startovného je na konci rozdělen nejlepším hráčům.

Do té doby krásný advent přejeme :-).

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 2. 12. 2016