Kompletní celoroční pořadí sezóny HAPPY GOLF 2016 najdete tady.

Již několik týdnů si hráči uvědomovali, kdo má šanci umístit se v TOP10 a napětí se zvyšovalo každým turnajem blížícím se k finálovému kolu. Finálové flighty byly sestaveny dle celoročního pořadí a bylo úžasné, jak někteří hráči přesně věděli, na které jamce doběhli svého spoluhráče, takže hlavně druhá devítka byla plná vět jako: „Když dám na posledních 3 jamkách aspoň o ránu lépe než Ty, tak Tě mám! :-)" nebo „Když dám teď par, tak máme za celorok stejný počet bodů":-).

V TOP10 letošní sezóny jsme měli několik překvapení. Za největšího skokana sezóny můžeme bezpochyby označit mladého Lukáše Ješátka, který se i přes pozdější zapojení do boje vypracoval na krásné 4. místo. Pátá příčka patří Martinovi Grňovi.

Letošní 5. ročník byl taky svědkem první ženy v TOP10 v historii HAPPY GOLF tour. Nejenom, že letos zahrála před měsícem HOLE IN ONE, taky si na našem turnaji v září poprvé sáhla na single HCP, který si dnes jenom utvrdila. Na vyhlášení výsledků byla za 6. místo oceněna Martina Jančoková.

Pozici leadera, které držel již několik měsíců, si i přes namáhavé finálové kolo, udržel a svoje 1.místo si s vysokým náskokem obhájil LIBOR STANĚK. Za sebou nechal na 2. místě Dana Špačka a Tomáše Miku na 3. místě.

10 nejlepších hráčů si rozdělilo ceny v celkové hodnotě 250 tis. Nejhodnotnější cenou pro vítěze byl letecký 8-denní zájez do Portugalska včetně letenky a 5 green fee do golfového rezortu Praia D'EL Ray od cestovní agengury Golfové cesty.

Vítězům blahopřejeme!

 

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 14. 10. 2016