Finálové kolo je tradičně vyvrcholením sezóny, jelikož tady má každá rána mnohem vyšší váhu než v ostatních turnajích, takže často rozhodne, kdo bude vlastně v celoroku na bedně. Startovalo se z jamek č. 1 a č. 10, přičemž 6 flightů z prvního odpaliště tvořili hráči, kteří se usilovali o udržení nebo získaní míesta v TOP10 sezóny 2016. Napětí a emoce doprovázeli hru až do posledního puttu na ostrovním greenu 18.jamky.

Catering byl vskutku nadstandardní a hodný finálového kola. Děkujeme Standovi Paludovi, který zajistil, že ještě před registraci na hráče čekal přípitek ve formě bubliniek Duc de Foix. Hned po registrace následovala bohatá rautová snídaně před hrou, pak menší tréning na drivingu a hned na 1. odpališti už na hráče čekalo občerstvení do bagu: bagetky, koláčky, ovoce, minerálky i sladké vody v hojném množství. Po 9. jamce už čekal na hráče náš kuchař Tomáš Lorenčuk se svými specialitami, které připravoval na 2 stolech: kozím sýrem a carpaccio z červené řepy, tyroslkou šunkou se sýrem, s ovocem, škvarkovou a sýrovou pomazánkou a různymi druhy pečiva. Na zapití bylo připravených 6 druhů kanárských rumů Aguere, za které děkujeme Davidovi Sklenářovi.

Po hře a obědě formou rautu si hráči spříjemnili čekání na nejlepší vyhlášení výsledků trouble shotem - chipem opačnou holí, než jsou zvyklí (praváci holí pro leváky a naopak), zatím co si ostatní hráči vybírali, zkoušeli a kupovali oblečení u Michala Jeřábka z ProQuip za vouchery, které vyhráli v průběhu celé sezóny nebo na dnešním trouble shotu.
Ostatní se mezitím mohli nechat vyfotit od našeho profesilonálního fotografa Jirku Svobody, který nás doprovázel na každém kroku v průběhu celého dne.

Na finálové vyhlašování výsledků se Andrej hodil pro nás do gala a hráči, kteří byli v TOP10 před finále seděli u „VIP stolu" hned u pódia, ať si to jejich utrpení, zda se v TOP10 udrželi, vychutná každý:-).
8 stolů se přehýbalo pod cenami. Vyhlašovali se nejlepší hráči ve 3 kategoriích, 6 vložených soutěží (4x nearest na všech 3parech, nearest 2.ranou na 6. jamce a rána z 18.teečka nejblíž ke středu fairwaye), Best Brutto by E-Solutions a First Lady by Clinique. Výsledky turnaje najdete tady.

V rámci tomboly jsme rozlosovali více než 40 cen z dnešních scorekaret a účastí v celoročním období.
Hlavní cenu období - 2 VIP lístky na Nou Camp na zápas FC Barcelona - Espanyol od Sport Actions and Travel získal Viktor FILIP.

Speciální cenou - ASTERA Achievement - a krásnou trofej za přínos pro HAPPY GOLF v letošním roce byl oceněn David Sklenář - a to nejenom za úžasnou spolupráci, nespočetný počet přípitků kanárskými rumy Aguere, ale taky za to, jaký úžasný člověk je, za skvělou atmosféru, kterou přináší na každý turnaj a do každého flightu.

Na konec bylo vyhlášených 10 nejlepších hráčů sezóny. Detail se dozvíte již brzy:-)

Všem hráčům i partnerům děkujeme. Byl to úžasný den!
Fotogalerii najdete tady.

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 11. 10. 2016