Skvělá účast, neskutečná atmosféra finálového kola, napětí až do konce a možná to byl právě skvělý catering, který způsobil, že se v sobotu vybralo spolu 9400 Kč pro dětskou akademii v Mladé Boleslavi.

4500 Kč se vybralo prodejem limitovaných památných míčků HAPPY GOLF s potiskem "Finále Mladá Boleslav 8.10.2016". Každý z hráčů, který s míčkem obešel celých 18 jamek bez toho, aby míček ztratil nebo aby se mu dostal do kterékoliv překážky (voda, bunker) dostal na konci finálového kola láhev vína nebo bublinek dle chuti a výběru.

Po skončení turnaje se skutečně hodně hráčů zapojilo do trouble shotu, který se hrál na vzdálenost asi 15 metrů. Cílem bylo zachipovat z rohožky co nejblíž k vysokému banneru HAPPY GOLF a to tak, že leváci hráli s holí pro praváky a praváci s wedgekou leváků. Hráči si tak mohli dokoupit limitované památné finálové míčky HAPPY GOLF a za každý dokoupený míček měli 1 pokus. Každý, kdo zkoušel hrát naopak ví, že to není snadné. Nejlepší výsledek zahráli kromě jiných i Roman Chvoj, Mirek Kaplán, Leona Munzarová, Martina Jančoková a Martin Vait.

Pouze 5 nejlepších hráčů se nominovalo do finálového rozstřelu, kde nakonec zvítězila Martina Jančoková, když se trefila 51 cm od praporku banneru. Martina si z finále kromě jiných cen odnesla tričko od ProQuip a další 4 nejpřesnější hráči si odnesli voucher na 1000 Kč na zboží od ProQuip.

V rámci trouble shotu věnovali hráči na charitu dalších 4900 Kč, čímž se celkový výtěžek ze sobotního finále vyšplhal na 9400 Kč.

Vítězům blahopřejeme a všem, co přispěli, moc děkujeme!

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 9. 10. 2016