Krásné i trochu náročné parkovní hřiště patří k jedným z nejkrásnějších hřišť, co se týká zapojení přírody do architektury hřiště. Ty z Vás, co ho znají jako těžké technické hřiště s množstvím stromů a vodních překážek a letos ho ještě nehráli, rádi potěšíme. Hřiště před letošní sezónou přešlo několika významnými změnami včetně skácení asi 20 stromů, prosekaných bylo hodně úzkých míst s cílem usnadnit a zpříjemnit hru. Na 1. jamce zmizel plot na pravé straně, takže se dají z lesa vyhrávat míčky, po levé straně zmizela nehratelná vysoká tráva, na mnohých jamkách již nejsou ty úzké průzory mezi stromy, které bylo nutné trefit. Tak se např. i 17tka stala lehkou skórovací jamkou.

Skvělou zprávou je ale hlavně 1000 Kč za kompletní hrací místo, čemu prostě nelze odolat.

Na turnaji se samozřejmě můžete těšit na již klasický standard HAPPY GOLF turnajů: bohatý catering, skvělou tombolu, kanárské rumy za nearesty, neomezené nápoje, občerstvení do bagu, pomazánky, oběd po hře a skvělou zábavu.

Turnaj v Poděbradech je jeden z posledních šesti včetně finále 8.10., kde je ještě možné zahýbat pořadím hráčů v celoroční soutěži. Prvních 10 hráčů si rozdělí odměny v celkové hodnotě 250 tis. Kč. Průběžné výsledky najdete tady.

GOLF OUTLET WEEK PODĚBRADY 2016

Letošní září nabídne taky ojedinělou golfovou akci s názvem Outlet Week Poděbrady 2016. Poděbradský golfový resort disponuje pravděpodobně nejunikátnějším clubhousem, jehož součástí je velký sál o rozloze 600 m2. Právě toho se vedení klubu rozhodlo využít a sál zaplnit širokou nabídkou golfového zboží.

Od 22. do 25. září 2016 můžete zavítat do Poděbrad na prodej golfového zboží spojený se spoustou dalších aktivit!

Těšíme se na Vás!

 
Autor: HAPPY GOLF
 
Datum zveřejnění: 15. 9. 2016