Viktor na podzim hrál nejlepší kola jeho dosavadní golfové kariéry a ve finále na Ypsilonce měl ve flightu zkušené matadory, leadry celkového pořadí a mnoholeté golfisty. Ukázal chladné nervy a v dramatickém souboji obhájil první pozici, se kterou do turnaje vstupoval.

O 6 měsíců později nastupoval do letadla směr Malaga na samém jihu Španelska. Región nazývaný Costa del Sol (Slunné pobreží) je kvůli obrovskému počtu mistrovských hřišť často přejmenováván na Costa del Golf. V rámci stovky místních klubů má speciální postavení špičkový rezort La Cala. Kde se kromě 3 špičkových hřišť, nazvaných podle jednotlivých kontinentů Amerika, Asie a Evropa, nachází vše, co si dovedete představit...

Tenisové kurty, fotbalové hřište, 3 restaurace se světovou gastronomií a wellness s výhledem přímo na hřístě, obsahujícím bazény, vnitřní i venkovní jacuzzi, 4 sauny a masáže. Kopcovitá hřište, jedno krásnejší než druhé, vždy s golfovou buggy v ceně, zaplnila 5 z 8 dní vyhraného pobytu.

O zbývající dny se postaralo okolí nabité turistickými bombami lakajícími milióny návštevníku každý rok na jih slunného Španělska. Viktor v půjčeném autě mimo jiné objel Gibraltar, horskou dědinku s famózním mostem Ronda, plážové centra Marbella a Tarifa, historická městá Cádiz a Jerez. Jeden z najsilnejších zážitků poskytla Granada se světoznámou Alhambrou, kavárnami, pivem nebo sangrií skvěle doplňující Paellu nebo gurmánské šneky.

Viktor si to skutečně užil a podle jeho slov byl zájezd: „Nezapomenutelným zážitkem, kdy jsem poprvé okusil neskutečnou rychlost greenů na profesionálních hřištích, zažil první jízdu v buggyně, naučil se každý den vstávat v 6 ráno, abych stihl jak golf tak i výlety a mohl se vrátit o půlnoci a padnout do postele vyčerpáním, viděl přímo ve Španělsku El Classico, ujel téměř 1500 km v autě a byl okraden místní autopůjčovnou :), na letišti potkal fotbalovou reprezentaci Slovenska a i přes neskutečně nabitý program, kdy mi nikdo neveří, že to vše jsem stihl, jsem se vrátil nabitý novou energií! :)"

Takto nabitý program plný skvělého golfu a životních zážitků čeká i na vítěze v roce 2016, kdy je připraven pro celkového vítěze tour i jako hlavní cena Jarní, Letní a Podzimní tour 8 denní zájezd do Portugalska. Přesneji kousek od Lisabonu při atlantické pobreží v přepichovém 5* rezortu Marriott. Více se dozvíte ZDE.

Hodně štestí ve hře nebo v losování a množství podobných zážitků i pro Vás.

 
Datum zveřejnění: 18. 5. 2016