Tato luxusní cena může být jakéhokoliv hráče, který odehraje alespoň 1 turnaj. Hlavní cena období se totiž losuje v tombole, kde za každou účast ma hráč jeden lístek. Čím víc učastní tím větší šance. Více se dozvíte o ceně i jak ji získat v nasledujícím článku...

Zájezd na 8 dní do 5* resortu Marriott Praia d'el Rey s 5 greenfee získají v sezóně 2016 čtyři hráči. Ti se mohou tešit, kromě ohromné porce golfu na jednom z nejlepších hřišť v Portugalsku, také na špičkové tréninkové plochy, gurmánskou restauraci, obrovský wellness a mnoho dalšího. Okolí nabízí také mnoho programu pro volný den, jako nejzápadnejší bod Evropy, nejrásnejší středovekou vesnici Obidos, pohádkový zámek Sintra, ale hlavně perlu Evropy a jedno z nejkrásnejších měst světa Lisabon.

Více o zájezdu se dozvíte ZDE.

V každém období hrajeme 12 turnajů takže máte dostatek příležitostí pomoci štastěně a nechat se ve finále vylosovat. Každopádně vám stačí i jedna účast, jak se tomu stalo loni v Letní tour, kdy Tomáš Urban přijel pouze na finálový turnaj léta v Benátkách nad Jizerou a nechal se rovnou vylosovat z 1 lístku, který měl v osudí. :)

A kde budete mít šanci?

  • Finále Jarní tour – Mnich 5. 6.
  • Finále Letní tour – Zbraslav 6. 8.
  • Finále Podzimní tour – Ypsilon 2. 10.

Jestli se více spoléháte na kvalitu své hry stejný zájezd je připraven pro celkového vítěze tour, který v rámci výhry obdrží i letenku a dopravu z/na letiště. O vítězi celé tour se rozhodne tradičně na celoročním finále v Mladé Boleslavi 8. 10. 2016.

Mnoho štestí při losováních nebo v celoročním pořadí přeje HAPPY GOLF.

 
Datum zveřejnění: 11. 5. 2016